Aυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι που οι celebrities έχουν φορέσει τις μάσκες προσώπου τους

Sabine Camhi
Aυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι που οι celebrities έχουν φορέσει τις μάσκες προσώπου τους

Για να προφυλαχτείς και εσύ από τον COVID-19, υιοθέτησε τους stylish τρόπους που φοράνε οι stars τις μάσκες τους.

Η πανδημία του COVID-19 υποχρέωσε την καθημερινότητά μας σε αλλαγές. Ποιος θα μπορούσε να προβλέψει ότι οι μάσκες προσώπου θα γινόντουσαν τα απαραίτητα αξεσουάρ μόδας του 2020 και του 2021; Τώρα που είναι υποχρεωτικές σε όλους τους χώρους, οι μάσκες προσώπου έχουν γίνει ουσιαστικό μέρος κάθε συνόλου. Πράγματι, πολλές φορές δυσκολευόμαστε να θυμηθούμε πώς λειτουργούσαμε στην καθημερινότητα μας χωρίς αυτές.

Επίσης, είναι υπέροχο να βλέπουμε τόσους πολλούς διάσημους να μοιράζονται selfies και να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους to #wearadamnmask. Με αυτόν τον τρόπο, μας αποδεικνύουν πως μπορείς να δείχνεις κομψή ακόμα και με μάσκα στο πρόσωπο. Επιπλέον, μας δίνουν έμπνευση εν μέσω της πανδημίας για outfits με τις καλαίσθητες, πολύχρωμες και χαρούμενες μάσκες τους που μπορούμε να αντιγράψουμε και εμείς για να δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας στις εμφανίσεις μας.

Σ' αυτό, βεβαίως, βοήθησαν και οι οίκοι μόδας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν αμέσως στην ανάγκη δημιουργίας μασκών και δημιούργησαν μια ποικιλία από μάσκες προσώπου που μπορούν να εξυπηρετήσουν το στυλ όλων μας.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις τους τρόπους που μερικοί από τους πιο κομψούς celebs επέλεξαν για να προστατευτούν. Ανάμεσα τους είναι η Olivia Palermo με το scarf-mask, η Kate Middleton με την φλοράλ μάσκα και η Jennifer Lopez με μια μάσκα με πούλιες.

Δες επίσης: Εννέα στυλ jacket που μπορείς να φοράς στη μεταβατική περίοδο από τον χειμώνα στην άνοιξη