Εννέα στυλ jacket που μπορείς να φοράς στη μεταβατική περίοδο από τον χειμώνα στην άνοιξη

Sabine Camhi
Εννέα στυλ jacket που μπορείς να φοράς στη μεταβατική περίοδο από τον χειμώνα στην άνοιξη

Επειδή, όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι, ο καιρός είναι πιο ζεστός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν κάνει ψύχρα τα βράδια.

Μόλις η θερμοκρασία ανέβει έστω και λίγο, αρχίζουμε ασυνείδητα να βάζουμε στην άκρη όλα αυτά τα βαριά layers που φορούσαμε τους προηγούμενους, ψυχρούς χειμωνιάτικους μήνες. Όμως, ο καιρός την άνοιξη μπορεί να είναι αρκετά ασταθής, δεν νομίζεις; Μια μέρα, είμαστε έτοιμες να φορέσουμε το αγαπημένο μας τζιν σορτσάκι και την επόμενη χρειαζόμαστε ένα χοντρό κασμίρ πουλόβερ (το οποίο κακώς βιαστήκαμε και βάλαμε στο πίσω μέρος της ντουλάπας μας). Γι’ αυτό, είναι σίγουρα πολύ δύσκολο να διαλέξουμε κάποια συγκεκριμένα ρούχα για την μεταβατική, αυτήν περίοδο για τον απλό λόγο πως δεν ξέρουμε τι καιρό θα κάνει.

Ποιος είναι όμως ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσουμε αυτήν την απρόβλεπτη σεζόν; Εμείς σου προτείνουμε να αντικαταστήσεις τα layers σου (και όχι να τα παραλείψεις εντελώς), και να συγκεντρώσεις τα αγαπημένα σου ανοιξιάτικα μπουφάν. Αντί για ένα fleece τζάκετ, τώρα είναι η ώρα να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου τα ελαφρύτερα υφάσματα όπως το denim και το δέρμα και να δοκιμάσεις σχέδια με λιγότερη «κάλυψη» όπως τα μακριά μπλέιζερ. Θα είναι πιο ταιριαστά πανωφόρια για μέρες με 15-20 βαθμούς Κελσίου.

Αν όμως ακόμα δεν είσαι σίγουρη πιο ανοιξιάτικο μπουφάν θα ταιριάξει καλύτερα στη διάθεσή σου, ρίξε μια ματιά στην gallery παρακάτω για έμπνευση και συμβουλές για το πώς να συνδυάσεις κάθε επιλογή.

Δες επίσης: Οι συναρπαστικές ιστορίες πίσω από τα πιο διάσημα fashion designer logos