YFSF: Το πετρόλ φόρεμα της Μαρίας Μπεκατώρου είναι ό,τι πιο αιθέριο θα δεις σήμερα

Διονυσία Καλαποθαράκου
YFSF: Το πετρόλ φόρεμα της Μαρίας Μπεκατώρου είναι ό,τι πιο αιθέριο θα δεις σήμερα

Με ένα παραμυθένιο gown η παρουσιάστρια κλέβει τις εντυπώσεις για ακόμα μία φορά και εμείς έχουμε όλες τις λεπτομέρειες του look.

O εναλλακτικός τίτλος αυτού του άρθρου θα μπορούσε να είναι «άλλο ένα επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar: All Star, άλλη μία φαντασμαγορική εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου». Η αξιαγάπητη παρουσιάστρια έχει περάσει το red carpet look σε άλλο επίπεδο και αυτό μας αποδεικνύει περίτρανα πως δεν διανύει μόνο την καλύτερη επαγγελματική της περίοδο αλλά κάνει, ταυτόχρονα, και ένα σερί ονειρικών εμφανίσεων από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του εβδομαδιαίου ψυχαγωγικού show του ANT1, που δείχνει ότι διανύει και την καλύτερη, ενδυματολογική της στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Κάθε Κυριακή τα glam looks της συναγωνίζονται για το ποιο θα κερδίσει τον τίτλο του «πιο εντυπωσιακού» στο τέλος της σεζόν και ίσως το σημερινό, πετρόλ gown της διεκδικεί επάξια μία θέση στην τελική τριάδα που θα «βγάλουμε» όταν τελειώσει το show.

https://www.instagram.com/p/CM7ioTXpON9

Η όμορφη, ξανθιά παρουσιάστρια επέλεξε σήμερα ένα πετρόλ, maxi φόρεμα σε με κεντημένο bustier με ημιπολύτιμους λίθους, δημιουργία της σχεδιάστριας Maria Konidi. Ολοκλήρωσε το glam look της με κοσμήματα Danelian diamond club και πέδιλα Tsakiris Mallas. To styling της Μαρίας για μία ακόμα φορά επιμελήθηκε ο ταλαντούχος Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, το μακιγιάζ της η Έλσα Πρωτοψάλτη και τα μαλλιά της ο Στέφανος Βασιλάκης. Το επιμελώς ατημέλητο updo της αναδείκνυε ακόμα περισσότερο το chic gown της και έδινε έναν Old Hollywood αέρα στην εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/CM-KPUmJUG4


Μετά το Celia Kritharioti, μαύρο φόρεμα που φορούσε την προηγούμενη Κυριακή και ήταν η επιτομή της διαχρονικής κομψότητας, ίσως είναι η αγαπημένη μας εμφάνιση έως τώρα, αλλά και εσύ μπορεί να θυμηθείς όλες τις υπόλοιπες glamourous εμφανίσεις της στην παρακάτω gallery για να διαλέξεις και εσύ ποιο outfit ξεχωρίζεις… μέχρι την επόμενη εβδομάδα φυσικά!
Δες επίσης: Most Wanted: Tα 5 πιο κομψά μπλε ρούχα και αξεσουάρ στις αποχρώσεις της θάλασσας και του ουρανού