Βρήκαμε 13 από τις πιο κομψές celebrities που έχουν γενέθλια τον Απρίλιο

Βρήκαμε 13 από τις πιο κομψές celebrities που έχουν γενέθλια τον Απρίλιο

Λαμπερές stars που γιορτάζουν το δεύτερο μήνα της άνοιξης.

Ο Απρίλιος είναι εδώ και όχι δεν είναι καθόλου ψέμα. Οι ημέρες εν μέσω καραντίνας κυλούν με απίστευτα γρήγορο ρυθμό και σαν αποτέλεσμα γυρνάμε τις σελίδες του ημερολογίου χωρίς καν να το συνειδητοποιούμε.

Διανύουμε την ωραιότερη εποχή του χρόνου γι' αυτό οφείλουμε να βάλουμε χρώμα και διάθεση στα καθημερινά looks μας. Μην ξεχνάς άλλωστε πως το ντύσιμο έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ψυχολογία μας που ίσως να μην είναι και στα καλύτερά της αυτό τον καιρό.

Οι stars σε ολόκληρο τον πλανήτη τηρούν με τη σειρά τους την κοινωνική αποστασιοποίηση και παρευρίσκονται μόνο σε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Με αφορμή την πρώτη ημέρα του μήνα, αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή έρευνα με στόχο να ανακαλύψουμε τις celebrities που γεννήθηκαν τον Απρίλιο. Προς μεγάλη μας έκπληξη ανακαλύψαμε ότι αρκετές από τις πιο λαμπερές παρουσίες της showbiz ετοιμάζονται να γιορτάσουν σύντομα τα γενέθλιά τους.

Δες επίσης: Οι συναρπαστικές ιστορίες πίσω από τα πιο εντυπωσιακά φορέματα που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις celebrities που γιορτάζουν αυτό το μήνα και βρίσκονται στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες.

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com