Τα φορέματα της Δανάης Μπάρκα που σε βάζουν σε ανοιξιάτικο mood

Τα φορέματα της Δανάης Μπάρκα που σε βάζουν σε ανοιξιάτικο mood

Η λαμπερή παρουσιάστρια αγαπάει τη μόδα και οι αναρτήσεις της δίνουν έμπνευση για το στυλ μας.

Τα τελευταία χρόνια η Δανάη Μπάρκα είναι ένα από τα κορίτσια που βρίσκονται πρώτα στη λίστα των αναζητήσεών μας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το Instagram. Το feed μας γεμίζει από νέες αναρτήσεις από γνωστούς και φίλους, όμως, όταν οι celebrities αποφασίζουν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες και βίντεο υπάρχει μία ιδιαίτερη αδυναμία.

Διάσημες κυρίες, όπως η Μπάρκα, εστιάζουν πολύ στην εμφάνισή τους. Οι ενδυματολογικές τους επιλογές περιγράφουν με έναν δικό τους τρόπο τον χαρακτήρα τους και κομμάτια της προσωπικότητάς του. Ή τουλάχιστον αυτής που θέλουν να προβάλλουν στο κοινό τους.

Η λαμπερή παρουσιάστρια είναι το κορίτσι που όλοι ακολουθούν στο Instagram. Έχει έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα λογαριασμό, γεμάτο από τα looks που επιλέγει για τις εκπομπές της ή και για την καθημερινότητά της. Αυτό που δε γίνεται να μην παρατηρήσεις, ακόμα και η πρώτη σου βόλτα να είναι στο προφίλ της, είναι η αδυναμία της για τα φορέματα.

Τα σχέδια που έχει επιλέξει ανά διαστήματα εστιάζουν στη θηλυκότητα, στα πιο girly χαρακτηριστικά και στην κομψότητα, δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο ανοιξιάτικο κράμα που μας δίνει έμπνευση για την εποχή. Άλλωστε, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου είναι ένα πολύ στυλάτο κορίτσι που αποπνέει αισιοδοξία πρώτα απ’ όλα με την προσωπικότητά της και μετά με τα ρούχα που επιλέγει.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα πιο όμορφα φορέματα που έχει φορέσει.

Δες επίσης: Βρήκαμε 13 από τις πιο κομψές celebrities που έχουν γενέθλια τον μήνα Απρίλιο