Η Υβόννη Μπόσνιακ έφερε την άνοιξη με το υπέροχο σύνολό της

Η Υβόννη Μπόσνιακ έφερε την άνοιξη με το υπέροχο σύνολό της

Η εμφάνιση που μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Αυτή την τηλεοπτική σεζόν έχουμε τη χαρά να βλέπουμε καθημερινά την Υβόννη Μπόσνιακ στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του OPEN και του νέου show στιλιστικών μεταμορφώσεων, "Style Me Up".

Το πρώην μοντέλο και creative director του brand "Υvonne Bosnjak" είναι πιο λαμπερή από ποτέ ενώ δεν παύει να μας εμπνέει καθημερινά με τις στυλάτες εμφανίσεις της. Η Υβόννη βρίσκεται στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής και βοηθά τους παίκτες να μεταμορφωθούν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Οι γνώσεις που διαθέτει άλλωστε είναι πολλές μετά από τόσα χρόνια λαμπρής πορείας στο χώρο της μόδας.

Η όμορφη κριτής διαθέτει το δικό της ξεχωριστό στυλ ωστόσο στο πλευρό της τα τελευταία χρόνια βρίσκεται η fashion stylist Λίλα Κουτσιουμάρη. Εκείνη επιμελείται όλα τα ξεχωριστά looks που φορά αργότερα η Υβόννη και κλέβει πάντοτε τις εντυπώσεις.

Πριν λίγες ημέρες η Υβόννη πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, δείχνοντάς μας το outfit της ημέρας. Εκεί την είδαμε να ποζάρει φορώντας ένα μπεζ παντελόνι το οποίο συνδύασε με ένα υπέροχο button up πουκάμισο με εντυπωσιακό αλλά παράλληλα διακριτικό τύπωμα. Όπως είδαμε λίγο μετά, το πουκάμισο ανήκει στη συλλογή του Ελληνικού brand, "The Line Project". Το μόνο σίγουρο είναι πως η Υβόννη έφερε την άνοιξη στις οθόνες μας με τη συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή.

Δες επίσης: Αυτό είναι το «It» αξεσουάρ για το φθινόπωρο και εμείς στο παρουσιάζουμε από τώρα

https://www.instagram.com/p/CNCN1GfjB0n

Πηγή κεντρικής: @yvonini

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της εντυπωσιακής Υβόννης Μπόσνιακ.