Αυτό είναι το «It» αξεσουάρ για το φθινόπωρο και εμείς στο παρουσιάζουμε από τώρα

Sabine Camhi
Αυτό είναι το «It» αξεσουάρ για το φθινόπωρο και εμείς στο παρουσιάζουμε από τώρα

Το ‘Old Hollywood’ αξεσουάρ που θα φορέσουμε σε λίγους μήνες!

Ποιο είναι ένα στοιχείο που θα κάνει κάθε σύνολο ξεχωριστό; Χωρίς αμφιβολία, αυτό είναι το αξεσουάρ. Και το ιδιαίτερο κομμάτι που έχει κάνει δυναμική επιστροφή είναι από τη δεκαετία του 1920 και είναι τα γάντια. Φυσικά, τα γάντια έχουν μια πρακτική χρήση, χρησιμοποιούνται ως ένα «μέσο» προστασίας από το κρύο και διατηρούν τα χέρια μας ζεστά.

Ωστόσο, υπήρξε μια fashion αναβίωση αυτού του υποτιμημένου αξεσουάρ με την πάροδο των ετών. Τα γάντια απέκτησαν μια άλλη «χρησιμότητα» και δεν φοριούνται πλέον μόνο για να μας προστατέψουν από το κρύο τις ψυχρές χειμωνιάτικές μέρες, αλλά έγιναν μέρος της μόδας και κάνουν statement. Τα γάντια έγιναν σύμβολο της elite και της βασιλικής οικογένειας κατά τον 17ο αιώνα και στις αρχές του 20ου αιώνα έγιναν συνώνυμα του chic και glam look, χάρη στην Marilyn Monroe, την Elizabeth Taylor, την Audrey Hepburn και την Grace Kelly!

Πέρσι αυτό το «δύσκολο» αξεσουάρ επανήλθε και πάλι στη μόδα. Το είδαμε σε αρκετές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, όπως για παράδειγμα της Ariana Grande στα μουσικά βραβεία Grammy. Τα γάντια έχουν γίνει και «οι ήρωες» της πασαρέλας. Το είδαμε στις πασαρέλες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 του οίκου Louis Vuitton, Prada και Miu Miu, μεταξύ άλλων.

to_it_axesoyar_ton_epomeno_fthinoporo10.jpg

Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω για να δεις 7 iconic εμφανίσεις του κομψού αξεσουάρ στις πασαρέλες αυτής της σεζόν.

Δες επίσης: Δέκα στυλάτα outfits για να δοκιμάσεις αυτόν τον μήνα