BAFTA: 20 υπέροχες εμφανίσεις που θυμόμαστε όλοι μέχρι και σήμερα

BAFTA: 20 υπέροχες εμφανίσεις που θυμόμαστε όλοι μέχρι και σήμερα

Τα looks που έμειναν ανεξίτηλα στη μνήμη μας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθούν τα 74α Βραβεία Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, γνωστά και ως BAFTAs. Η φετινή τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων θα πραγματοποιηθεί όπως ήταν αναμενόμενο χωρίς φυσική παρουσία κοινού λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Τα πολυαναμενόμενα βραβεία θα διεξαχθούν στις 10 και 11 Απριλίου 2021 στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, με σκοπό να τιμήσουν τις καλύτερες εθνικές και ξένες ταινίες του 2020. Πριν λίγο καιρό παρακολουθήσαμε από τις οθόνες μας τις Χρυσές Σφαίρες και τα Critics Choice Awards ωστόσο η σκιά του covid-19 μας έχει στερήσει τις καθιερωμένες red carpet εμφανίσεις.

Οι ταινίες «Nomadland» και «Rocks» αποτελούν τα φετινά φαβορί και διαθέτουν τις περισσότερες υποψηφιότητες ενώ το βραβευμένο «Nomadland» ήταν μια από τις έξι υποψηφιότητες στην κατηγορία «Καλύτερη Ταινία» μαζί με τα: «The Father», «The Mauritanian», «Promising Young Woman» και «Η Δίκη των 7 του Σικάγου». Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στα χρονικά των BAFTA, 4 γυναίκες έχουν προταθεί στην κατηγορία «Καλύτερης Σκηνοθεσίας» ενώ 15 από τους 24 ηθοποιούς που διεκδικούν βραβείο είναι έγχρωμοι ή Ασιάτες.

Απόψε το ενδιαφέρον και το βλέμμα μας θα είναι στραμμένο στις ενδυματολογικές επιλογές που θα κάνουν οι stars για να δώσουν το παρόν στην τελετή. Μέχρι τότε όμως ας θυμηθούμε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκαναν οι celebrities όλα τα προηγούμενα χρόνια στο κόκκινο χαλί, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

Δες επίσης: Η Υβόννη Μπόσνιακ έφερε την άνοιξη με το υπέροχο σύνολό της

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τις 20 καλύτερες εμφανίσεις των stars στα βραβεία BAFTA τα τελευταία χρόνια.