Victoria Beckham: Της ευχόμαστε «Χρόνια πολλά» μέσα από μια στυλιστική αναδρομή

Victoria Beckham: Της ευχόμαστε «Χρόνια πολλά» μέσα από μια στυλιστική αναδρομή

Η Victoria Beckham γίνεται σήμερα 47 ετών και είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham. Η αγαπητή celebrity και πρώην μέλος του συγκροτήματος των "Spice Girls" θεωρείται μια από τις πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη, ενώ οι ενδυματολογικές της επιλογές γίνονται πάντα talk of the town.

Η 47χρονη σήμερα Victoria, είναι αναμφίβολα μια από τις πιο όμορφες, λαμπερές και σικάτες παρουσίες στον χώρο της showbiz. Δεν είναι τυχαίο πως θεωρείται από πολλούς ένα από τα style icons των τελευταίων ετών ενώ κατάφερε να δημιουργήσει το δικό της πετυχημένο brand, να εδραιωθεί και να αποδείξει την αξία της στο χώρο της μόδας.

Το πρώην μοντέλο είχε πολλές σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της ενώ είχε περπατήσει για αρκετούς κορυφαίους σχεδιαστές και οίκους. Όλα άλλαξαν ωστόσο το 2008 όταν αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της εταιρία ρούχων και το 2011 μια Ready to Wear συλλογή.

Το brand "Victoria Beckham" αναδείχθηκε κορυφαίο fashion brand της χρονιάς για το 2011 στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το 2012 αποτέλεσε τη ναυαρχίδα των επιχειρήσεων της οικογένειας Beckham. Η Victoria έχει συμμετάσχει σε πέντε επίσημα ντοκιμαντέρ και ριάλιτι για την ίδια, όπως τα Victoria's Secrets, Being Victoria Beckham και The Real Beckhams. Η στυλιστική της εξέλιξη όλα αυτά τα χρόνια είναι ειλικρινά εντυπωσιακή και αξιοθαύμαστη. Λαμπερές εμφανίσεις, τολμηρά για την εποχή σύνολα και minimal looks ολοκληρώνουν την εικόνα μιας από τις πιο πετυχημένες γυναίκες παγκοσμίως.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 ανοιξιάτικα shorts για να έρθεις -στυλιστικά- λίγο πιο κοντά στο καλοκαίρι

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εμφανίσεις της αγαπημένης μας Victoria τα τελευταία χρόνια ενώ στο παρακάτω βίντεο την εξέλιξή της από το 2006 μέχρι και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CNwZ15fgVdQ