Οδηγός Αγοράς: 10 ανοιξιάτικα shorts για να έρθεις -στυλιστικά- λίγο πιο κοντά στο καλοκαίρι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 ανοιξιάτικα shorts για να έρθεις -στυλιστικά- λίγο πιο κοντά στο καλοκαίρι

Άφησε στην άκρη τα καλσόν και φόρεσέ τα μόνα τους με πουκάμισο, μακρυμάνικο top ακόμα και φούτερ.

Διαβάζοντας τον τίτλο θα σκεφτείς: «Πώς είναι δηλαδή ένα ‘ανοιξιάτικο shorts’, τι διαφορά έχει από ένα καλοκαιρινό»; Και θα ξεδιαλύνουμε ευθύς αμέσως αυτή σου τη σκέψη. Ένα σορτσάκι κατάλληλο γι’ αυτήν την περίοδο μπορεί να είναι από ένα πιο χοντρό ύφασμα, όπως δέρμα ή καστόρι, μπορεί να είναι σε σκούρα απόχρωση και φυσικά θα είναι σε σχετικά ψηλόμεση και φαρδιά γραμμή γιατί δεν προορίζεται για βόλτες στην παραλία αλλά για την καθημερινότητά σου μέσα στην πόλη.

Φυσικά μπορεί να είναι και denim, αρκεί να μην έχει πολλά bohemian χαρακτηριστικά, όπως τρουκς, σκισίματα και κρόσσια, να είναι ίσως σε μία διαφορετική απόχρωση από το συνηθισμένο μπλε -δηλαδή λευκή ή μαύρη- και φυσικά να το βάλεις μόνο με φούτερ ή πουκάμισο.

Εμείς στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς βρήκαμε για εσένα τα δέκα πιο κομψά και επίκαιρα shorts για να αντικαταστήσεις αυτήν την περίοδο τις mini φούστες. Για να τα φορέσεις με τα sneakers σου, τις εσπαντρίγιες ή τα booties σου και να δημιουργήσεις νεανικά looks δείχνοντας τα πόδια σου με τον πιο fashionable τρόπο. Διάλεξε το σχέδιο που ταιριάζει στο στυλ σου, φρόντισε να το πάρεις ίσως και ένα νούμερο μεγαλύτερο γιατί τα loose shorts κάνουν statement και κάν’ το δικό σου τώρα από την άνεση του σπιτιού σου. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Η Υβόννη Μπόσνιακ έφερε την άνοιξη με το υπέροχο σύνολό της