Το look της Δούκισσας Νομικού θα κάνει την Παρασκευή σου λίγο πιο αισιόδοξη

Το look της Δούκισσας Νομικού θα κάνει την Παρασκευή σου λίγο πιο αισιόδοξη

Το outfit που έφερε την άνοιξη στις οθόνες μας.

Η Δούκισσα Νομικού έκανε τηλεοπτικό comeback αυτή τη χρονιά και έτσι εμείς έχουμε τη χαρά να την απολαμβάνουμε καθημερινά στους δέκτες μας. Η πολυαγαπημένη Dutchess είναι πιο λαμπερή και όμορφη από κάθε άλλη φορά με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις την να αποτελούν πηγή έμπνευσης για εμάς.

Καθημερινά η ξανθιά παρουσιάστρια και η ομάδα της μας κρατούν συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «μεταμορφώσεων», «Super Makeover». Μια ματιά στο προφίλ που διατηρεί η παρουσιάστρια στο Instagram αρκεί για να βρούμε όλα τα υπέροχα looks της, να πάρουμε ιδέες και να αντιγράψουμε αργότερα το ακαταμάχητο στυλ της.

Το επιτελείο της Δούκισσας και συγκεκριμένα ο στυλίστας της, Μάρκος Ανδριώτης, έχει καταφέρει να αναδείξει πλήρως τις εντυπωσιακές αναλογίες της και να φέρει έναν αέρα ανανέωσης στο ντύσιμό της. Πριν λίγα 24ωρα η ξανθιά καλλονή πόσταρε μερικές φωτογραφίες της με το απόλυτο ανοιξιάτικο outfit.

Η Δούκισσα εμφανίστηκε με ένα matching set σε γαλάζιο-ροζ χρώμα το οποίο συνδύασε με ένα σατέν πουκάμισο σε παστέλ ροζ απόχρωση. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσαν με τον ωραιότερο τρόπο τα γαλάζια δετά pumps αλλά και τα διακριτικά κοσμήματα από την νέα συλλογή της "The Love Collection".

Δες επίσης: Tα 10 πιο γνωστά ιταλικά brands που κάθε fashionista πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές ακόμη υπέροχες εμφανίσεις της αγαπημένης μας Δούκισσας με παστέλ ρούχα.

Πηγή φωτογραφιών: @dutchesss_