Tα 10 πιο γνωστά ιταλικά brands που κάθε fashionista πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της

Sabine Camhi
Tα 10 πιο γνωστά ιταλικά brands που κάθε fashionista πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της

Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα και πρωτότυπο design, χαρακτηρίζουν και τις δέκα εταιρίες.

Η Ιταλία δεν είναι μόνο η χώρα με την καλύτερη πίτσα και σπαγγέτι στον κόσμο. Η ιταλική βιομηχανία μόδας ύψους 165 δισεκατομμυρίων ευρώ είναι γνωστή στις περισσότερες fashionistas για τα λαμπερά fashion brands της. Η Φλωρεντία έχει αποκτήσει τη φήμη της περιοχής με το καλύτερο και ποιοτικότερο δέρμα στον κόσμο ενώ στη Νότια Ιταλία κατασκευάζονται τα πιο πολυτελή ρούχα. Αλλά ποιες είναι μερικές από τις μεγαλύτερες ιταλικές εταιρείες μόδας;

Δεν είναι λίγες οι πολυτελείς οίκοι μόδας που έχουν δημιουργηθεί στην Ιταλία όπως οι Gucci, Prada, Fendi και Versace. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές περισσότερες εταιρείες σε αυτήν τη χώρα σε σχήμα μπότας από αυτές τις 4 «μεγάλες». Πρόσθεσε τους οίκους Miu Miu, Giorgio Armani και Valentino και τώρα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη λίστα. Αυτές οι εταιρείες συνεχίζουν να ανεβαίνουν σε απίστευτα ύψη χρόνο με το χρόνο. Τα προϊόντα τους διακρίνονται για την τέλεια αισθητική τους, τα ακριβά υλικά και την άψογη κατασκευή τους.

Στην gallery παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις πιο γνωστές, ιταλικές φίρμες ρούχων και αξεσουάρ, που πραγματικά αξίζει να έχεις έστω και ένα ρούχο τους στην ντουλάπα σου!

Δες επίσης: Επτά τρόποι που οι αγαπημένες μας influencers υιοθέτησαν τα top trends της άνοιξης