Η Σίσσυ Χρηστίδου παραδίδει μαθήματα στυλ με τα maxi φορέματά της

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραδίδει μαθήματα στυλ με τα maxi φορέματά της

Το dress trend που έχει αγαπήσει η παρουσιάστρια.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι εδώ και αρκετά χρόνια μια από τις αγαπημένες μας παρουσίες στην Ελληνική τηλεόραση και showbiz. Η παρουσιάστρια με τα υπέροχα χάλκινα μαλλιά, μας κρατά συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του OPEN και την εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα».

Εμείς συντονιζόμαστε στους δέκτες μας για να ενημερωθούμε για όλα τα νέα ενώ παράλληλα αντλούμε ιδέες και έμπνευση από την Σίσσυ σε θέματα μόδας. Η αγαπητή παρουσιάστρια-Youtuber είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους πιο πετυχημένους εγχώριους influencers.

Δεν παραλείπει να ποστάρει στο Instagram υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο από τα καθημερινά της looks εντός αλλά και εκτός του τηλεοπτικού πλατό. Έτσι εμείς έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε άμεσα τις υπέροχες ενδυματολογικές της επιλογές και να αντιγράφουμε λίγο αργότερα το ακαταμάχητο στυλ της.

Από την αρχή κιόλας της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, η Σίσσυ Χρηστίδου μας έχει δείξει την αγάπη που τρέφει για τα maxi φορέματα. Άνετα, θηλυκά και άκρως κομψά, ομολογούμε ότι της ταιριάζουν και την αναδεικνύουν όσο τίποτε άλλο. Η παρουσιάστρια τα έχει φορέσει επιτυχώς σε διάφορες εκδοχές όπως: τζιν, floral, με σκισίματα κ.ά. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της παρουσιάστριας με μακριά φορέματα.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 αθλητικά ρούχα για να γυμνάζεσαι με στυλ και την άνοιξη

Πηγή κεντρικής: @sissychristidou