Νατάσσα Μποφίλιου: Πιο στυλάτη από ποτέ σε πρωινή έξοδο στην πόλη

Νατάσσα Μποφίλιου: Πιο στυλάτη από ποτέ σε πρωινή έξοδο στην πόλη

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μας εξέπληξε θετικά με την υπέροχη ενδυματολογική της επιλογή.

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι αναμφίβολα μία από τις πιο ταλαντούχες και αγαπητές τραγουδίστριες της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Η κρυστάλλινη, μελωδική μοναδική φωνή της και το αστείρευτο ταλέντο της είναι ο κύριος λόγος που κάθε live της γίνεται sold out σε μικρό χρονικό διάστημα.

Οι fans της είναι όμως πάντα εκεί και το Instagram είναι το μέρος στο οποίο ανατρέχουμε κάθε φορά για να μάθουμε νέα της, να ακούσουμε κάποιο τραγούδι και φυσικά να δούμε τι φόρεσε η δημοφιλής ερμηνεύτρια. Η αλήεθια είναι ότι η Νατάσσα δεν ποστάρει πολύ συχνά φωτογραφίες της στα social media, και γι’ αυτό κάθε φορά που το κάνει εμείς ξαφνιαζόμαστε ευχάριστα.

Η όμορφη τραγουδίστρια πόσταρε πριν λίγα 24ωρα μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να περπατά ευδιάθετη στους δρόμους της πρωτεύουσας. «Βόλτα στην Αθήνα με τα αγόρια μου. Κάπως σαν παλιά για 2"» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το post, αναπολώντας την προ-covid εποχή.

Αυτό που κέντρισε όμως από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον μας είναι το υπέροχο matching set το οποίο επέλεξε για την εξόρμησή της στο κέντρο της πόλης, δημιουργία του Ελληνικού brand, Karavan. Η Νατάσσα συνδύασε το κομψό σύνολό της με ένα λευκό oldschool μπλουζάκι και λευκά sneakers. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσαν με τον ωραιότερο τρόπο τα καφέ γυαλιά ηλίου και η μάσκα προστασίας που φορούσε στον λαιμό.

Δες επίσης: Lucky Mε: Προλήψεις και δεισιδαιμονίες στον κόσμο της μόδας

https://www.instagram.com/p/CNKhs3CAnZ2

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο κέντρο της Αθήνας.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Πηγή κεντρικής: @natassampofiliouofficial