Oscars: 20 υπέροχες εμφανίσεις των stars που θυμόμαστε όλοι μέχρι και σήμερα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Oscars: 20 υπέροχες εμφανίσεις των stars που θυμόμαστε όλοι μέχρι και σήμερα

Λίγα 24ωρα πριν την φετινή απονομή, ας θυμηθούμε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί.

Η 93η Απονομή των Βραβείων της Ακαδημίας Κινηματογράφου, γνωστά και ως Βραβεία Όσκαρ (Oscars) θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μια χρονιά από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και θα τιμήσει τις καλύτερες ταινίες που κυκλοφόρησαν μεταξύ 1 Ιανουαρίου 2020 και 28 Φεβρουαρίου 2021.

Η λαμπερή τελετή που μετατέθηκε φέτος για τις 25 Απριλίου (ξημερώματα 26ης Απριλίου ώρα Ελλάδος) λόγω Κορονοϊού θα μεταδοθεί ζωντανά από διάφορα μέρη, μεταξύ αυτών το Hollywood. «Για να δημιουργήσουμε ένα θέαμα με φυσική παρουσία, προσαρμοσμένοι πάντα στους περιορισμούς της πανδημίας, η τελετή θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από πολλούς χώρους, μεταξύ αυτών και από το εμβληματικό Dolby Theatre», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ακαδημία Κινηματογράφου στον Τύπο.

Παρά την εν εξελίξει πανδημία, τα φετινά Oscars θα διεξαχθούν με φυσική παρουσία και το επίσημο ένδυμα θα είναι υποχρεωτικό όπως και όλα τα μέτρα προστασίας. Η βραδιά των Όσκαρ θα σκηνοθετηθεί για έκτη φορά από τον Γκλεν Γουάις και στόχος είναι να μοιάζει με ταινία.

Οι stars που θα θελήσουν να παρευρεθούν στην τελετή θα υποβληθούν υποχρεωτικά σε covid test για να εξασφαλίσουν την είσοδό τους. Κάθε χρόνο οι εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό αφού φορούν δημιουργίες κορυφαίων σχεδιαστών θέλοντας να εντυπωσιάσουν. Εμείς δεν έχουμε παρά να αναμένουμε καρτερικά τις φετινές ενδυματολογικές επιλογές των celebrities που θα δώσουν το παρών στα φετινά Oscars.

Δες επίσης: Aναβάλλει το fashion show του ο οίκος Burberry εξαιτίας του θανάτου του πρίγκιπα Φιλίππου

Στη gallery που ακολουθεί θα θυμηθείς τις 20 καλύτερες εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια.