Oscars Style: 12 εμφανίσεις στα Βραβεία της Ακαδημίας που δίχασαν το κοινό

Oscars Style: 12 εμφανίσεις στα Βραβεία της Ακαδημίας που δίχασαν το κοινό

Λίγες ώρες πριν την απονομή των σπουδαιότερων βραβείων του κινηματογράφου, κάνουμε μία αναδρομή στα looks που μας απασχόλησαν. 

Βρισκόμαστε μερικές ώρες μακριά από τη μεγάλη τελετή του κινηματογράφου. Ακόμα και μέσα σε μία χρονιά που ο κορονοϊός έδειξε τον μεγάλο έλεγχο που έχει στις ζωές μας, η τελετή για την απονομή των Βραβείων της Ακαδημίας θα πραγματοποιηθεί. Από δύο διαφορετικά σημεία του πλανήτη για να αποφευχθούν οι μετακινήσεις με πολύωρα ταξίδια, αλλά μετά βαΐων και κλάδων. Η διεξαγωγή του μεγάλου γεγονότος είναι, άλλωστε, κάτι που χρειαζόμαστε μέσα στο lockdown για να διατηρήσουμε την επαφή με την προ κορονοϊού εποχή.

Κατά κανόνα, λοιπόν, το stage αλλά κυρίως το κόκκινο χαλί των Oscars φημίζεται ως πόλος έλξης κάθε τύπου εμφανίσεων. Από τις πολύ εντυπωσιακές και κομψές που ζηλεύουμε, μέχρι τις πιο περίεργες που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε με ποιο κριτήριο έγινε η επιλογή των ρούχων. Υπάρχουν, όμως, και εκείνες που διχάζουν τον κόσμο. Η κοινή γνώμη παύει να είναι κοινή και βρίσκει μερικούς να τις υποστηρίζουν και άλλους να τις κατακεραυνώνουν.

Όσο περιμένουμε τις φετινές εμφανίσεις των Oscars 2021, στην παρακάτω gallery κάνουμε μία αναδρομή στα προηγούμενα έτη και στα looks που δίχασαν τους θεατές με το συνολικό τους αποτέλεσμα. Μερικές από αυτές θα σου έχουν μείνει σίγουρα αξέχαστες. Και λογικό.

Δες επίσης: Met Gala: Επιστρέφει με έκθεση για την αμερικανική μόδα και πολλές εκπλήξεις