Όλα τα στυλιστικά tips που αξίζει να αντιγράψουμε από την Miranda Kerr

Όλα τα στυλιστικά tips που αξίζει να αντιγράψουμε από την Miranda Kerr

Το διάσημο μοντέλο γίνεται σήμερα 38 ετών και παραμένει μια από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη.

Ημέρα χαράς η σημερινή για την Miranda Kerr αφού γιορτάζει τα 38α γενέθλιά της. Το διάσημο μοντέλο με καταγωγή από την Αυστραλία, μεσουρανούσε για χρόνια στις πασαρέλες όλων των οίκων ενώ έκλεβε την παράσταση ως άγγελος της Victoria's Secret.

Το 2009 η Miranda αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με το χώρο της ομορφιάς ιδρύοντας τη δική της εταιρία με οργανικά προϊόντα με την επωνυμία KORA Organics. Η εντυπωσιακή καστανή ύψους 1,75 παραμένει αναμφίβολα μια από τις πιο chic και θελκτικές γυναίκες στον κόσμο. Κάθε της εμφάνιση είναι άκρως κομψή και προσεγμένη με την Kerr να δείχνει ολοένα και πιο μικρή από την ηλικία της.

Η Miranda έχει συνεργαστεί με όλους τους κορυφαίους σχεδιαστές και έχει αναπτύξει το δικό της προσωπικό στυλ στο πέρασμα του χρόνου. Επιλέγει συχνά κάποια signature looks στα οποία ορκίζεται και θεωρεί ότι την κολακεύουν ενώ παράλληλα αναδεικνύουν τις συγκλονιστικές αναλογίες της.

Εμείς σήμερα αποφασίσαμε να εξετάσουμε τις εμφανίσεις της για να βρούμε μερικά χρήσιμα fashion tips. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισότερες φωτογραφίες της Miranda Kerr για να εμπνευστείς από το απαράμιλλο στυλ της και αργότερα να αντιγράψεις.

Δες επίσης: Οι Ελληνίδες celebrities επιλέγουν το one shoulder trend για αυτήν τη μεταβατική εποχή

https://www.instagram.com/p/CMSeOwtBNB8
https://www.instagram.com/p/CMAs2dYBsz7

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com

Πηγή κεντρικής: @mirandakerr