Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει φορέσει τα πιο κομψά floral φορέματα της σεζόν

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει φορέσει τα πιο κομψά floral φορέματα της σεζόν

Η παρουσιάστρια παραδίδει μαθήματα στυλ με τις εμφανίσεις της στο τηλεοπτικό πλατό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας καλημερίζει καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και την εκπομπή της «Happy Day». Η όμορφη παρουσιάστρια και η ομάδα της μας κρατούν συντροφιά, μας δίνουν πληροφορίες για την επικαιρότητα και μας ψυχαγωγούν. Ωστόσο έχουμε έναν ακόμη σημαντικό λόγο να την παρακολουθούμε ανελλιπώς κι αυτός δεν είναι άλλος από τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Η γλυκιά παρουσιάστρια είναι αναμφίβολα μια από τις πιο chic και καλοντυμένες γυναίκες της Ελληνικής τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια. Η Σταματίνα διαθέτει άλλωστε μια καλλίγραμμη σιλουέτα (ακόμη και μετά από 3 εγκυμοσύνες) με αποτέλεσμα να δείχνει υπέροχη μέσα σε κάθε ρούχο.

Κάθε της εμφάνιση εντός του πλατό είναι άκρως προσεγμένη, μοντέρνα και κομψή. Με μια ματιά στις φωτογραφίες που η ίδια μοιράζεται στο Instagram, εντοπίσαμε την αδυναμία της για το floral print και συγκεκριμένα για τα φορέματα με αυτό το μοτίβο. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει στους δέκτες μας με υπέροχα, λουλουδένια mini, τα οποία όλες θα θέλαμε να φορέσουμε αυτή την άνοιξη.

Δες επίσης: Καμία άλλη δεν φοράει πιο κομψά τα πουκάμισα από την Βίκυ Καγιά

https://www.instagram.com/p/CNmTNOrD5pL

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή με floral φορέματα.

Πηγή φωτογραφιών: @stam_tsimtsili