Βρήκαμε το trend που έχουν ξεχωρίσει οι πιο κομψές Ελληνίδες celebrities

Βρήκαμε το trend που έχουν ξεχωρίσει οι πιο κομψές Ελληνίδες celebrities

Η τάση που βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά στην εγχώρια showbiz και αξίζει να φορέσουμε.

Όπως έχουμε επανειλημμένα αναφέρει, η μόδα δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται ακόμη και εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας. Κάθε σεζόν οι σχεδιαστές βάζουν τα δυνατά τους και αργότερα παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους ενώ εμείς σπεύδουμε να μάθουμε πρώτες όλα τα μεγάλα fashion trends.

Οι εγχώριες celebrities διαθέτουν αρκετές γνώσεις σε θέματα στυλ με αποτέλεσμα να υιοθετούν πάντα πρώτες όλες τις κυρίαρχες, hot τάσεις της χρονιάς. Για καλή μας τύχη, δεν διστάζουν να ποστάρουν τις εμφανίσεις τους στα social media κι έτσι εμείς παίρνουμε συνεχώς ιδέες και έμπνευση βλέποντας τα υπέροχα looks τους.

Με μια σύντομη έρευνα στο φωτογραφικό υλικό που oι celebrities έχουν δημοσιεύσει στο Instagram, εντοπίσαμε το fashion trend που έχουν ξεχωρίσει και επιλέγουν ολοένα και πιο συχνά τελευταία. Σε περίπτωση που δεν πηγαίνει ήδη κάπου το μυαλό σου, έχουμε την απάντηση.

Ο λόγος για τα boho ρούχα (κυρίως φούστες, πουκάμισα και φορέματα) τα οποία αποτελούν ιδανική επιλογή για τα ανοιξιάτικά μας outfits. Ο συνδυασμός της επιτυχίας ωστόσο φαίνεται πως ολοκληρώνεται με ένα κομψό ζευγάρι παπούτσια, όπως cowboy μπότες, πάντα όσο πιο κοντά γίνεται στις αποχρώσεις του ρούχου. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις boho εμφανίσεις των celebrities που ξεχωρίσαμε και αξίζει να αντιγράψουμε.

Δες επίσης: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει φορέσει τα πιο κομψά floral φορέματα της σεζόν

https://www.instagram.com/p/CGAaKewDf0v
https://www.instagram.com/p/CLeaOGlsoh9

Πηγή κεντρικής: