House of Fame: Σαν Hollywood star εμφανίστηκε στο αποψινό live η Ελένη Φουρέιρα

House of Fame: Σαν Hollywood star εμφανίστηκε στο αποψινό live η Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε απαστράπτουσα στο stage του μουσικού reality show.

Το House of Fame είναι ένα από τα reality shows που έχει «κλέψει τις καρδιές» μας φέτος τόσο για την all-star κριτική επιτροπή με την Καίτη Γαρμπή, τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Φοίβο, αλλά κυρίως για την απαστράπτουσα, Ελένη Φουρέιρα.

Η παρουσιάστρια του show μάς κάνει να ανυπομονούμε να έρθουν οι Παρασκευές για να τη θαυμάσουμε και να ζηλέψουμε (πάντα με την καλή έννοια) το στυλ και το κορμί της.

Και αυτήν την Παρασκευή, λοιπόν, κατάφερε να μας κλέψει την καρδιά με την εντυπωσιακή εμφάνισή της. Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στο ένατο live του House of Fame και ήταν sexier than ever…

Με ολόλευκο mini φόρεμα με ούρα και κοψίματα, του σχεδιαστή Laskos, η παρουσιάστρια έμοιαζε με Hollywood star και τράβηξε όλα τα βλέμματα κατά την είσοδό της στο stage. Το styling επιμελήθηκε- όπως πάντα- ο Μάρκος Ανδριώτης, ενώ το look της Ελένης ολοκληρώθηκε με ασημί πέδιλα Tsakiris Mallas και κοσμήματα Danelian diamond club.


https://www.instagram.com/p/COBOuBiJmpx

Τα μαλλιά της για ακόμη μια φορά έχει επιμεληθεί ο hairstylist, Χρήστος Μπαϊραμπάς, ενώ το μακιγιάζ της ο make up artist, Παντελής Τουτουντζής.

Στο παρακάτω βίντεο, αλλά και στην gallery, μπορείς να δεις το αποψινό, ultra glamorous outfit της Ελένης Φουρέιρα, αλλά και τα looks των προηγούμενων εβδομάδων.

Να σου υπενθυμίσουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα ο Μηνάς Τσουκάνης αποχώρησε από το House of Fame. Αυτήν την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Jimmy Sion, ο Γιάννης και η Χρύσα.

Στο τέλος της βραδιάς θα μάθουμε ποιος θα πάρει την πόρτα της εξόδου της Μουσικής Ακαδημίας του ΣΚΑΪ.