Oscars: Amanda Seyfried και Regina King εμφανίστηκαν με κοσμήματα αξίας ενός εκατομμυρίου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Oscars: Amanda Seyfried και Regina King εμφανίστηκαν με κοσμήματα αξίας ενός εκατομμυρίου

Οι stars έστρεψαν όλα τα βλέμματα επάνω τους με τα διαμάντια που επέλεξαν να φορέσουν στην τελετή.

Με απόλυτη επιτυχία και τόνους λάμψης ολοκληρώθηκε η φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ. Ακόμη και υπό την σκιά της πανδημίας οι stars ήταν άκρως εκθαμβωτικές ενώ οι ενδυματολογικές τους επιλογές μονοπώλησαν το ενδιαφέρον με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Τα αξεσουάρ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεών μας και ολοκληρώνουν με τον πιο κομψό τρόπο ένα επίσημο look. Για τη χθεσινή τελετή η Amanda Seyfried και η Regina King εμπιστεύτηκαν το διάσημο brand κοσμημάτων Forevermark για να προσθέσουν την απαραίτητη αίγλη στη συνολική τους εικόνα. Οι δύο καταξιωμένες ηθοποιοί φορούσαν κοσμήματα με διαμάντια από τις συλλογές της Forevermark με την συνολική τους αξία να ξεπερνά το 1 εκατομμύριο δολάρια.

«Η Amanda αγαπά τα κίτρινα διαμάντια, οπότε γνωρίζαμε ότι θέλαμε να τονίσουμε το δραματικό κόκκινο του φορέματός της με αυτά τα ειδικά ειδικά κίτρινα και λευκά διαμαντένια σκουλαρίκια και δαχτυλίδι», δήλωσε η στυλίστρια της Seyfried, Elizabeth Stewart. «Για μένα, η βιωσιμότητα είναι εξίσου σημαντική με το σχεδιασμό του κοσμήματος. Αγαπήσαμε την απλή δύναμη των φυσικών κίτρινων διαμαντιών και νομίζουμε ότι ξεχωρίζουν τόσο όμορφα ενάντια στο μεγαλείο του κόκκινου φόρεμα", πρόσθεσε. Η σαφήνεια αυτών των πολύτιμων λίθων αντικατοπτρίζει πραγματικά τη σημασία αυτής της στιγμής για μένα!», συμπλήρωσε.

Η Regina King έκανε αισθητή την παρουσία της στη φετινά Όσκαρ με μια άκρως λαμπερή εμφάνιση. Το custom made Louis Vuitton φόρεμά της αποθεώθηκε με την προσθήκη των κοσμημάτων Forevermark αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαστήκαμε με την Forevermark για την απίστευτη εμφάνιση της Regina», ανέφεραν οι στυλίστες της, Wayman και Micah. «Η επιλογή διαμαντιών που λάμπουν τόσο έντονα όσο η Regina δεν είναι εύκολη, αλλά αισθανόμαστε ότι ήρθαμε πολύ κοντά! Επιλέξαμε γραμμές που δείχνουν φρέσκες και σύγχρονες ενώ παράλληλα ταιριάζουν στην αίγλη των Όσκαρ».

Δες επίσης: Οscars 2021: Όλα τα looks της απονομής των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις καλύτερα τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις στη βραδιά των φετινών Όσκαρ.

https://www.instagram.com/p/COHEtYRFZMt
https://www.instagram.com/p/COHIclRldbK

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com