Κατερίνα Καινούργιου: Το νέο αγαπημένο της χρώμα είναι must για αυτή τη σεζόν

Κατερίνα Καινούργιου: Το νέο αγαπημένο της χρώμα είναι must για αυτή τη σεζόν

Η παρουσιάστρια συνεχίζει να μας φτιάχνει τη διάθεση με τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές.

Διανύουμε την Εβδομάδα των Παθών και ευχόμαστε όλες ειλικρινά το φετινό Πάσχα να είναι το τελευταίο που θα περάσουμε εν μέσω πανδημίας. Οι αγαπημένες μας παρουσιάστριες δίνουν καθημερινά το «παρών» στους δέκτες μας ενώ φροντίζουν να μας ενημερώνουν και να μας κρατούν συντροφιά όσο ακόμη βρισκόμαστε κλεισμένες στο σπίτι.

Η Κατερίνα Καινούργιου παρουσιάζει την καθημερινή, άκρως επιτυχημένη εκπομπή «Ευτυχείτε» και εξακολουθεί να κερδίζει όλα τα βλέμματα με τις ultra chic εμφανίσεις της στο τηλεοπτικό πλατό. Η στυλίστριά της, Γεωργία Παντελέ γνωρίζει άλλωστε όσο κανείς τι ταιριάζει και αναδεικνύει πλήρως την όμορφη παρουσιάστρια. Κάθε outfit της Κατερίνας είναι μια ωδή στη θηλυκότητα ενώ παράλληλα διαθέτει το ανάλογο κύρος που αρμόζει σε μια οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης.

Για καλή μας τύχη, η αγαπημένη «Κatken» φροντίζει να ποστάρει κάθε της look στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Έτσι εμείς ανατρέχουμε εκεί κάθε φορά που χάσουμε κάποια τηλεοπτική της εμφάνιση ή όταν απλά θέλουμε να εμπνευστούμε από εκείνη σε θέματα στυλ.

Εδώ και λίγο καιρό, η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως έχει βρει το νέο αγαπημένο της χρώμα. Με γνώμονα πάντα τις πρόσφατες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει, διακρίνουμε την λατρεία της για το μωβ χρώμα σε όλες του τις αποχρώσεις. Από παστέλ μωβ κοστούμι, μέχρι έντονο μωβ μίνι φόρεμα, κάθε της look αποτελεί απόδειξη ότι είναι το απόλυτο «Lavender Girl».

Δες επίσης: Το νυφικό της πριγκίπισσας Diana θα εκτίθεται φέτος στο παλάτι του Kensington

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Κατερίνας Καινούργιου με μωβ items.

https://www.instagram.com/p/CKYpHnihM4W

Πηγή κεντρικής: @katken85