Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το πιο διαχρονικά κομψό trend

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το πιο διαχρονικά κομψό trend

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φόρεσε ένα υπέροχο top που μας έβαλε σε σκέψεις για νέα outfits.

Πολλές φορές έχουμε απευθυνθεί στο στυλ της Δανάης Μπάρκα για έμπνευση. Η διάσημη παρουσιάστρια είναι γεμάτη θετική ενέργεια και αυτή διαφαίνεται σε κάθε στοιχείο της ζωής της, όπως αυτό της γκαρνταρόμπας και των στυλιστικών της επιλογών. Όσες φορές έχουμε παρατηρήσει τις εμφανίσεις της, αυτές διακρίνονται από κομψότητα, φρεσκάδα και πολλή αισιοδοξία. Οι συνδυασμοί των χρωμάτων ποτέ δεν έχουν κάτι το βαρετό και ακόμα και μικρά στοιχεία, λεπτομέρειες πάνω στο look, μπορούν να προσθέσουν τη δική τους πινελιά στο σύνολο. Να δώσουν το προσωπικό της στοιχείο.

Η Δανάη, λοιπόν, έκανε μία ανάρτηση στην οποία ποζάρει φορώντας μία υπέροχη μαρινιέρα σε κόκκινο και λευκό χρώμα, ένα trend διαχρονικά κομψό που μπορεί εύκολα να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις πολλούς συνδυασμούς. Φοριέται υπέροχα με jean, σορτσάκια ακόμα και φούστες, δίνοντας έναν ξεκάθαρα καλοκαιρινό αέρα στα outfits μέσα στην πόλη. Ειδικά μετά από lockdown που όλοι ανυπομονούμε να βρεθούμε σε νησιά για να απολαύσουμε την ξεγνοιασιά που τα συνοδεύει, αυτό το στυλ ρούχου είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, τα καταστήματα είναι γεμάτα με τις δικές τους προτάσεις και εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις επιλογές που θα αγαπήσεις.

Δες επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Το νέο αγαπημένο της χρώμα είναι must για αυτή τη σεζόν