Έχεις δει πιο ανοιξιάτικο color combo από αυτό που φοράει σήμερα η Mαρία Μπεκατώρου;

Έχεις δει πιο ανοιξιάτικο color combo από αυτό που φοράει σήμερα η Mαρία Μπεκατώρου;

Ρητορική είναι η ερώτηση και υπέροχο το σημερινό look της παρουσιάστριας.

«Tρίτη και καλύτερη» που λέει και ο θυμόσοφος λαός και αυτό ακριβώς ισχύει για τη σημερινή εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου στο YFSF. Η ξανθιά παρουσιάστρια εμφανίστηκε με το πιο εντυπωσιακό, ανοιξιάτικο gown στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του φούξια. Και εκτός από το color blocked look της που μας εντυπωσίασε, μας ενθουσίασε το γεγονός ότι επέλεξε για τρίτη συνεχόμενη φορά, από τη στιγμή που ξεκίνησε το επιτυχημένο show που παρουσιάζει, να φορέσει δημιουργία της top Ελληνίδας fashion designer, Celia Kritharioti.

https://www.instagram.com/p/COpVq9qBYdZ

Με αέρα και φινέτσα Hollywood star, η Μαρία για ακόμα μία φορά κέρδισε τις εντυπώσεις και συμπλήρωσε με το συγκεκριμένο glam look, όλες τις προηγούμενες εμφανίσεις της που καλύπτουν μεγάλη ενδυματολογική γκάμα, από κοστούμι μέχρι πετρόλ midi φόρεμα με φτερά μέχρι maxi gown με ιριδισμούς (πάλι δημιουργία της Celia). Για το σημερινό της outfit, λοιπόν, διάλεξε κάτι εξίσου στυλάτο, λαμπερό και πολύ ανοιξιάτικο εξαιτίας του color combo του. Συγκεκριμένα, όπως μας είπε ο στυλίστας της, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, διάλεξε αυτό το sexy gown με ουρά, δημιουργία της Celia Kritharioti όπως γράψαμε και παραπάνω. Oλοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι πέδιλα Tsakiris Mallas και κοσμήματα Κessaris.

https://www.instagram.com/p/COk6zXFqRGl

Κάθε εβδομάδα η όμορφη παρουσιάστρια ξεπερνάει τις προσδοκίες μας και εμφανίζεται ακόμα πιο εντυπωσιακή (αν αυτό γίνεται!) από την προηγούμενη, δείχνοντας πως φέτος είναι η τηλεοπτική χρονιά της. Τώρα δεν έχουμε παρά να ανυπομονούμε για το look της επόμενης Κυριακής.
Info: Το μακιγιάζ ανέλαβε η Έλσα Πρωτοψάλτη και τα μαλλιά ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 κομψά fashion items που μπορείς να κάνεις σήμερα δώρο στη μητέρα σου