Kate Middleton: Φόρεσε την μπλούζα των αρραβώνων της μετά από 11 χρόνια

Kate Middleton: Φόρεσε την μπλούζα των αρραβώνων της μετά από 11 χρόνια

Η Δούκισσα αποτελεί παράδειγμα σε θέματα ανακύκλωσης ρούχων.

Λίγα 24ωρα μετά τον εορτασμό της δέκατης επετείου του γάμου της με τον πρίγκιπα William, η Kate Middleton μας θύμισε ένα από τα καλύτερα looks της μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα φόρεσε ξανά τη μεταξωτή μπλούζα με την οποία εμφανίστηκε σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας όταν αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα William το 2010.

Σε πρόσφατη βιντεοκλήση που είχε με την πεντάχρονη επιζούσα από λευχαιμία Mila Sneddon, η όμορφη Δούκισσα φορούσε την εκρού Whistles μπλούζα, που μας είναι αρκετά γνώριμη. Το σύνολο ολοκλήρωσαν το σκούρο φαρδύ παντελόνι και ένα κομψό ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια που ανήκουν στη βασίλισσα Ελισσάβετ. Το βίντεο κυκλοφόρησε στο κανάλι των Royals στο YouTube που ανέβηκε επίσημα στον αέρα αυτή την εβδομάδα.

Η συγκεκριμένη μπλούζα κόστιζε μόλις 125 λίρες το 2009 και οι υποστηρικτές της την έκαναν ανάρπαστη. Η Δούκισσα έχει διαμορφώσει το δικό της ξεχωριστό royal style όλα αυτά τα χρόνια ενώ τα outfits της συχνά περιέχουν πολύ κομψά και παράλληλα προσιτά κομμάτια.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως το brand είχε λανσάρει αργότερα ξανά την μπλούζα με το όνομα «Kate» χάρη στην υψηλή ζήτηση που είχε αναπτυχθεί. Η συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή της Kate μας δίνει ένα ηχηρό μήνυμα. Όλες μπορούμε (και πρέπει) να ανακυκλώνουμε αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας με στόχο να τα φοράμε ξανά και ξανά, συνθέτοντας υπέροχα outfits. Στην gallery που ακολουθεί θα δεις καλύτερα την υπέροχη μπλούζα της Kate Middleton.

Δες επίσης: O Βρεττός Βρεττάκος θα ντύσει τη Stefania στη Eurovision & μας μιλάει αποκλειστικά για το ρούχο της

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com