O Βρεττός Βρεττάκος θα ντύσει τη Stefania στη Eurovision & μας μιλάει αποκλειστικά για το ρούχο της

Διονυσία Καλαποθαράκου
O Βρεττός Βρεττάκος θα ντύσει τη Stefania στη Eurovision & μας μιλάει αποκλειστικά για το ρούχο της

Αυτή η ολόσωμη, μοβ φόρμα που είδαμε στη χθεσινή πρόβα είναι κεντημένη με 200.000 κρύσταλλα Swarovski.

H όμορφη και ταλαντούχα δεκαοχτάχρονη, Στεφανία Λυμπεράκη (aka Stefania) θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ. Η πρώτη της επίσημη πρόβα, με το τραγούδι της «Last Dance», έγινε χθες στο Rotterdam Ahoy και εκτός από την πολύ καλή σκηνική της παρουσία, θετικά σχόλια απέσπασε και το look της: μία ολόσωμη φόρμα δια χειρός Bρεττού Βρεττάκου. Ο διεθνώς καταξιωμένος σχεδιαστής -ο οποίος μεταξύ άλλων έχει ντύσει την Rita Ora και την Beyoncé- βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μιλάνο αλλά εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του για να μας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες που «διψούσαμε» να μάθουμε για το πώς κατασκευάστηκε ένα τόσο εντυπωσιακό κομμάτι.



«Σας δίνω διάφορα tips για το ρούχο: Είναι μια κρυστάλλινη μoβ tanzanite (στο χρώμα του βιολετί ορυκτού Τανζανίτη, δηλαδή) ολόσωμη φόρμα, κεντημένη με 200,000 χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski. Το συγκεκριμένη ρούχο είναι φυσικά custom made για τον διαγωνισμό της Eurovision. Έχει ασορτί, πανύψηλες, κρυστάλλινες μπότες διακοσμημένες με μοτίβο κρυστάλλων που μοιάζει με το δέρμα του φιδιού. Η εμφάνιση της Stefania ολοκληρώνεται με ίδια κεντημένα, κρυστάλλινα μoβ γάντια. Όλο το look ήταν για εμένα ένα project που χρειάστηκε 2,5 μήνες για να ολοκληρωθεί και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα έχει έντονη επιρροή από την K-pop, από την κορεατική ποπ σκηνή, δηλαδή», τάδε έφη Βρεττός Βρεττάκος και το συγκλονιστικό αποτέλεσμα της εμφάνισης της εκπροσώπου της Ελλάδας στη φετινή Eurovision, μιλάει από μόνο του.

Aνυπομονούμε να δούμε ξανά τη Stefania με αυτήν την τόσο fashion forward εμφάνιση στις 18 Μάϊου, στον ημιτελικό του αγαπημένου διαγωνισμού τραγουδιού και είμαστε σίγουρες πως και τότε αυτός ο «χορός δεν θα είναι ο τελευταίος της» #lastdance
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Ούτε maxi, oύτε mini... οι midi φούστες είναι το πιο πρακτικό ρούχο του καλοκαιριού!