Η πριγκίπισσα Diana ανέδειξε το ροζ στο πιο απρόσμενο royal χρώμα

Νατάσσα Σχοινά
Η πριγκίπισσα Diana ανέδειξε το ροζ στο πιο απρόσμενο royal χρώμα

Πολλές γυναίκες το φοβούνται μέχρι σήμερα, αλλά ήταν ανέκαθεν το πιο κοριτσίστικο, κομψό χρώμα.

Ήταν 22 Απριλίου το 1983 όταν η Diana βρέθηκε στην περιοδεία της στην Αυστραλία. Τα βλέμματα όλων αναμενόμενα ήταν πάνω της. Η «πριγκίπισσα του λαού» είχε κερδίσει τις καρδιές όλων με το πιο απλό πράγμα που είχε στη διάθεσή της: το χαμόγελό της. Δεν προσπαθούσε ιδιαίτερα για να το καταφέρει. Ήταν απλώς ο εαυτός της. Εκφραζόταν πολύ όμορφα, πολύ αληθινά, αλλά κυρίως πολύ προσιτά. Αυτή της η έκφραση αποτυπωνόταν με ό,τι τη χαρακτήριζε. Από τη συμπεριφορά της μέχρι τα ρούχα της. Και αυτά τα τελευταία ήταν που παρατηρούσε όλος ο κόσμος στο είδωλό του.

prigkipissa diana

Η Diana, λοιπόν, στην εν λόγω περιοδεία φόρεσε ένα από τα πιο εικονικά της outfit. Το ροζ πουά φόρεμα με μακριά μανίκια και μία ζώνη γύρω από τη μέση που τόνιζε και φόρμαρε τη σιλουέτα της έγινε το ρούχο για το οποίο όλοι μιλούσαν. Μπορεί εκείνη να το συνδύασε με ένα matching στο χρώμα καπέλο, όμως κάθε γυναίκα της εποχής φαντάστηκε να το φοράει και να νιώθει κι εκείνη σαν πριγκίπισσα. Όχι με την αποστειρωμένη έννοια που επικρατούσε μέχρι τότε, αλλά με την πιο girly που όριζε η σύζυγος του Καρόλου.

prigkipissa diana roz2

Η Lady D, όμως, είχε επιλέξει το ροζ και σε άλλες περιστάσεις. Έναν χρόνο πριν, βρέθηκε στο Bridgend στη Νότια Ουαλία. Δυόμιση μήνες πριν γεννήσει τον πρώτο της γιο, William, αποφάσισε να κάνει μία από τις πιο γλυκές της εμφανίσεις με ένα total pink outfit με τη λεπτομέρεια του φραμπαλά να εμφανίζεται διακριτικά μέσα από τα oversized μανίκια.

Θυμήσου και τα 4 styling tips που μας έμαθε αβίαστα η πριγκίπισσα Diana