Αυτό το κολιέ έλαβε ως δώρο η Kate Middleton στην 10η επέτειο του γάμου της

Αυτό το κολιέ έλαβε ως δώρο η Kate Middleton στην 10η επέτειο του γάμου της

Βρήκαμε το ιδιαίτερο κόσμημα που χάρισε ο πρίγκιπας William στην Δούκισσα.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton γιόρτασαν τον περασμένο μήνα την 10η επέτειο του γάμου τους. Λόγω πένθους μετά τον ξαφνικό θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου, οι Royals δεν γιόρτασαν την ιδιαίτερη αυτή ημέρα όπως θα ήθελαν. Δεν απογοήτευσαν ωστόσο τους υποστηρικτές τους αφού πόζαραν αγκαλιασμένοι στον επίσημο λογαριασμό που διατηρούν στο Instagram.

Ήταν 29 Απριλίου του 2011 όταν ο William και η Kate ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Westminster Abbey. Σήμερα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια αξιοζήλευτη οικογένεια ενώ τα δύο παιδιά του ζευγαριού ολοκλήρωσαν με τον ωραιότερο τρόπο την ευτυχία τους.

Ο Δούκας του Cambridge γνωρίζει όπως φαίνεται καλά ότι τα διαμάντια είναι παντοτινά αφού αγόρασε ένα πανέμορφο κολιέ στην Kate ως δώρο για την 10η επέτειο του γάμου τους. Εμείς βρήκαμε το συγκεκριμένο κόσμημα, το οποίο είναι ένα ασημί κολιέ με μια κρεμαστή μαργαρίτα, δημιουργία του πολυτελούς brand κοσμημάτων Asprey London. Το διαμαντένιο αυτό κολιέ πωλείται συνήθως ως σετ με τα ασορτί σκουλαρίκια.

Η τιμή του ξεπερνά τις 9 χιλιάδες λίρες Αγγλίας, δηλαδή αγγίζει τις 11 χιλιάδες ευρώ. Εμείς δεν γνωρίζουμε αν ο πρίγκιπας William αγόρασε ολοκληρωμένο το σετ γι'αυτό θα κοιτάζουμε λίγο πιο προσεκτικά τα αυτιά της Δούκισσας στις επόμενες δημόσιες εμφανίσεις της.

Δες επίσης: Η Chiara Ferragni είναι η νέα πρέσβειρα του οίκου Bvlgari

https://www.instagram.com/p/COOYsKrlE54
kolie1

Asrey- Daisy heritage pendant, diamond

Πηγή κεντρικής: @dukeanddutchessofcambridge