Η Chiara Ferragni είναι η νέα πρέσβειρα του οίκου Bvlgari

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Chiara Ferragni είναι η νέα πρέσβειρα του οίκου Bvlgari

Ποζάρει ως η νέα μούσα του δημοφιλούς οίκου κοσμημάτων.

Η Chiara Ferragni είναι μία από τις μεγαλύτερες influencers παγκοσμίως. Διαθέτει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό και ανάμεσα στους τίτλους που κατέχει μέχρι σήμερα είναι οι εξής: fashion blogger, μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας, επιχειρηματίας.

Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και έχει λανσάρει ανά καιρούς διάφορα προϊόντα με την επωνυμία της. Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η νέα συνεργασία της με το κορυφαίο brand κοσμημάτων Bvlgari, το οποίο επιλέγουν αρκετές stars του Hollywood για τις εμφανίσεις τους. Η Zendaya, η Elizabeth Taylor και η Lisa των Blackpink είναι μόνο μερικές από τις fans των κομψών αξεσουάρ του πολυτελούς οίκου.

Η Chiara Ferragni πόζαρε στον φακό του Giulio Rustichelli για την επίσημη ανακοίνωση της νέας συνεργασίας της, με τις φωτογραφίες να κάνουν αργότερα τον γύρο του διαδικτύου. Η αγαπητή influencer θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει στο ευρύ κοινό (και στους εκατομμύρια followers της) τις αξίες του brand ενώ ως global ambassador του οίκου, θα αντιπροσωπεύει κάθε σύγχρονη γυναίκα που είναι ικανή να κατακτήσει τον κόσμο με την ανεξαρτησία της και την αυθεντικότητά της.

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανη που είμαι μέλος της οικογένειας Bvlgari επειδή υπάρχει ένας ισχυρός δεσμός όχι μόνο με το brand, αλλά και με τον Jean-Christophe Babin και τη Lucia Silvestri (ο CEO και η καλλιτεχνική διευθύντρια της Bvlgari), δηλώσε η Ferragni στον Τύπο. Η διάσημη influencer δήλωσε επίσης πως ο λόγος που δέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά αυτή τη συνεργασία είναι επειδή τόσο εκείνη όσο και ο οίκος Bvlgari στοχεύουν να δημιουργήσουν έναν θετικό αντίκτυπο μέσα από τα projects που θα δουλέψουν.

Δες επίσης: Βρήκαμε τα πιο άνετα και elegant φορέματα για αυτόν τον καιρό

https://www.instagram.com/p/COslqr9InVT

Πηγή κεντρικής: @giuliochelli