Eurovision: Stefania και Έλενα Τσαγκρινού μαγνήτισαν τα βλέμματα στο τιρκουάζ χαλί

Eurovision: Stefania και Έλενα Τσαγκρινού μαγνήτισαν τα βλέμματα στο τιρκουάζ χαλί

Ξέρουμε ακριβώς τι φόρεσαν οι εντυπωσιακές τραγουδίστριες που εκπροσωπούν Ελλάδα και Κύπρο.

Βρισκόμαστε σε ρυθμούς Eurovision εδώ και λίγες ημέρες ενώ μετράμε ήδη αντίστροφα για την επίσημη έναρξη του διαγωνισμού. Πριν λίγες ώρες η όμορφη πόλη του Ρότερνταμ έστρωσε τιρκουάζ χαλί για να υποδεχτεί όλους τους υποψήφιους των 39 χωρών του λαμπερού θεσμού.

Οι τραγουδιστές και τα συγκροτήματα που διεκδικούν φέτος το μεγάλο βραβείο της Eurovision, περπάτησαν στο τιρκουάζ χαλί, συνομίλησαν με τους δημοσιογράφους, φωτογραφήθηκαν με το κοινό και αντάλλαξαν απόψεις. Όπως ήταν αναμενόμενο τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας έναντι του covid-19.

Ο δήμαρχος του Ρότερνταμ, Ahmed Aboutaleb, κήρυξε την έναρξη του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού ενώ οι συμμετέχοντες έδειχναν πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ κατά τη διάρκεια του event. Η συμμετοχή της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου εμφανίστηκε στο τιρκουάζ χαλί με τις νεαρές τραγουδίστριες να μονοπωλούν το ενδιαφέρον με τις εντυπωσιακές ενδυματολογικές τους επιλογές.

Η 18χρονη Stefania που εκπροσωπεί τη χώρα μας κυριολεκτικά έλαμψε μέσα στο μαύρο maxi φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη. Το έντονο σκίσιμο και η glam ζώνη της απογείωσαν το συνολικό look και της χάρισαν Χολιγουντιανή λάμψη.

Την ίδια ώρα η Έλενα Τσαγκρινού που εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο έκανε τα φωτογραφικά φλας να πάρουν «φωτιά». Η λαμπερή τραγουδίστρια φόρεσε ένα στράπλες floral φόρεμα της καταξιωμένης σχεδιάστριας, Celia Kritharioti, που έχει αναλάβει να ντύσει επί σκηνής την Κυπριακή συμμετοχή.

Δες επίσης: Βρήκαμε τους δημιουργούς πίσω από τις πιο συγκλονιστικές επιδείξεις μόδας

https://www.instagram.com/p/CO8baAelGc4
https://www.instagram.com/p/CO8s9sTLeOs
https://www.instagram.com/p/CO8Y2OoNX2n

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από την εντυπωσιακή εμφάνιση των αγαπημένων μας κοριτσιών στο τιρκουάζ χαλί του θεσμού.