Βρήκαμε τους δημιουργούς πίσω από τις πιο συγκλονιστικές επιδείξεις μόδας

2 SHARES

Οι ιδέες τους ξεπερνάνε τα πιο τολμηρά σου όνειρα!

Μπορεί το μέλλον των επιδείξεων μόδας να παραμένει αμφίβολο λόγω της πανδημίας, ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία πως πολλοί σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει μαγικά και εντυπωσιακά shows μέσα στα χρόνια. Και πίσω από κάθε υπέροχη επίδειξη μόδας είναι ένας κορυφαίος παραγωγός και διοργανωτής εκδηλώσεων που κινεί τα νήματα.

Οι Alexandre de Betak, Dévi Sok και Olivier Massart είναι τρεις δημιουργοί που εργάστηκαν στα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας εδώ και δεκαετίες. Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό από σχεδιασμό φωτισμού και χορογραφίας, δημιουργούν το βέλτιστο περιβάλλον για να λάμψουν οι συλλογές των πιο διάσημων σχεδιαστών.

Το σημείο στο οποίο αρχίσαμε να βλέπουμε μια ολοκληρωμένη επίδειξη μόδας ωστόσο είναι δύσκολο να εντοπιστεί. Σχεδιαστές που εμφανίστηκαν από το Λονδίνο τη δεκαετία του 1990 - συγκεκριμένα ο Alexander McQueen και ο John Galliano – συνειδητοποίησαν ότι μια πασαρέλα μπορούσε να είναι πολλά περισσότερα από μια πλατφόρμα για την πώληση ρούχων. Δημιουργώντας συναρπαστικές εμπειρίες που περιλάμβαναν χορό, μουσική και στοιχεία από τον κινηματογράφο, έθεσαν το πρότυπο για τα θεατρικά fashion shows που βλέπουμε σήμερα.

Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω για να μάθεις ποιοι είναι υπεύθυνοι για το στήσιμο των πιο πολυσυζητημένων σκηνικών σε επιδείξεις μόδας.

Δες επίσης: Hola guapa! 7 ισπανικά fashion brands που πρέπει να ανακαλύψεις φέτος το καλοκαίρι

2 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ