5 mini floral φορέματα για να αντιγράψεις την καλοκαιρινή εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Νατάσσα Σχοινά
5 mini floral φορέματα για να αντιγράψεις την καλοκαιρινή εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα υπέροχο φόρεμα που εντυπωσίασε το κοινό της.

Ο Μάιος τελειώνει σιγά-σιγά. Για την ακρίβεια, έχει μείνει περίπου ένα δεκαήμερο που θα λειτουργήσει επίσημα ως η μεταβατική περίοδος για το καλοκαίρι. Σε αυτές, λοιπόν, τις 10 μέρες, έχουμε τον κατάλληλο χρόνο για να επενδύσουμε σιγά-σιγά στα ρούχα που θα φοράμε καθημερινά το καλοκαίρι. Οι αγάπες μας είναι γνωστές. Φορέματα, σορτσάκια, crop top και κάθε άλλο ρούχο που θα μπορέσει να εκφράσει το στυλ μας προσαρμόζοντάς το σε μία πιο ανάλαφρη και δροσερή διάθεση.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάς θύμισε ένα πολύ συγκεκριμένο trend στο οποίο επιστρέφουμε ξανά και ξανά κάθε χρόνο, καθώς δε μας απογοητεύσει ποτέ. Σίγουρα έχεις τουλάχιστον ένα mini floral dress στην ντουλάπα σου. Εκείνο το σχέδιο που θα αναδείξει τις αναλογίες σου και που θα δώσει μία εντελώς διαφορετική, ανανεωμένη και θετική πινελιά στο look σου.

https://www.instagram.com/p/CPBJ6EDMpP1


Χτες, συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα τέτοιο φόρεμα που συνδύαζε πάνω σε έναν λευκό καμβά ροζ και πράσινες λεπτομέρειες. Και, με αφορμή αυτό, αναζητήσαμε στην αγορά πώς μπορούμε να αντιγράψουμε εύκολα το trend στην καθημερινότητά μας.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 5 εξαιρετικές επιλογές για να διαλέξεις.

Δες και μερικά μαύρα σανδάλια για να τα συνδυάσεις. Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια μαύρα σανδάλια για να υποδεχθείς το καλοκαίρι με στυλ