Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια μαύρα σανδάλια για να υποδεχθείς το καλοκαίρι με στυλ

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια μαύρα σανδάλια για να υποδεχθείς το καλοκαίρι με στυλ

Γιατί τι χρειάζεσαι την πιο ωραία εποχή του χρόνου; Ένα ζευγάρι κλασικά και άνετα παπούτσια για να φορέσεις!

Η επιστροφή στην κανονικότητα γίνεται με γρήγορους ρυθμούς και αυτό μας δείχνει πόση ανάγκη είχαμε όλοι μας να ζήσουμε και πάλι φυσιολογικά. Να βγούμε για φαγητό, να δούμε όλους τους φίλους μας, να πάμε διακοπές, αλλά και να μπούμε να ψωνίσουμε σε ένα κατάστημα χωρίς να χρειαστεί να κλείσουμε ραντεβού. Μέρος αυτής της «κανονικότητας» είναι σε μεγάλο βαθμό οι καλοκαιρινές αγορές -δεν μπορείς να το αρνηθείς αυτό- γι΄αυτό και εμείς σε βοηθάμε με τον τρόπο μας να προσαρμοστείς και σου προτείνουμε τα πιο hot fashion items για να προσθέσεις άμεσα στη νέα, Covid free, γκαρνταρόμπα σου. Και ποια είναι αυτά; Μα φυσικά τα κλασικά, flat σανδάλια σε μαύρο χρώμα!

Αν οι λέξεις «μινιμαλισμός» και «πρακτικότητα» μπορούσαν να «χωρέσουν» σε ένα στυλ παπουτσιών θα ήταν, χωρίς δεύτερη σκέψη, αυτά ακριβώς τα διαχρονικά σχέδια. Με λεπτά λουράκια ή κορδόνια, με δερμάτινες αγκράφες, με χοντρή σόλα ή διακριτικά διακοσμητικά, αυτό το αμιγώς αρχαιοελληνικό είδος παπουτσιού, στην ultra stylish μαύρη εκδοχή του, είναι must have item για το φετινό καλοκαίρι. Για αυτό εμείς βρήκαμε για εσένα τα δέκα καλύτερα, νέα σχέδια από τις καινούργιες συλλογές των shoe brands που αγαπάμε.

Όλα ευκολοφόρετα και πολύ κομψά μπορούν να φορεθούν και πρωί και βράδυ ενώ συνδυάζονται σχεδόν με όλα τα κομμάτια που ήδη έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Η διακριτική τους φινέτσα και η fashion forward αισθητική τους τους επιτρέπουν να δίνουν ένα twist «ανέμελου καλοκαιριού» ακόμα και στο πιο συνηθισμένο μας σύνολο, σε ένα mom jean και ένα απλό, μονόχρωμο T-Shirt. Διάλεξε ποιο σχέδιο σου ταιριάζει από τα παρακάτω και κάν’ το δικό σου τώρα! Καλά ψώνια!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 denim shorts που είναι κατάλληλα για την πόλη