Η Kate Middleton φόρεσε το πιο ασυνήθιστα διαφορετικό φόρεμα

Νατάσσα Σχοινά
Η Kate Middleton φόρεσε το πιο ασυνήθιστα διαφορετικό φόρεμα

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και σε αυτά ανήκει και το αδιαμφισβήτητα κομψό στυλ της Δούκισσας του Cambridge.

Με τους εξωτερικούς χώρους να ανοίγουν σιγά-σιγά χάρη στα ελαφρυμένα μέτρα για την πανδημία, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας άρχισαν να δίνουν όλο και περισσότερο το παρών. Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως για εκείνους δεν είχαν αλλάξει και πολλά πράγματα εντός καραντίνας. Και τότε έκαναν εμφανίσεις με τη διαφορά ότι αυτές εστιάζονταν στην ενίσχυση του αγώνα ενάντια στον COVID-19 και απονέμοντας τιμές σε όλους τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής.

Το στυλ είναι ένα δυνατό «όπλο» των royal κυριών. Η κάθε μία έχει τις προσωπικές της προτιμήσεις και «αδυναμίες» συνθέτοντας το συνολικό αποτέλεσμα που έρχεται να σταθεί μπροστά στο βλέμμα μας. Η Kate Middleton, για παράδειγμα, ανήκει στις περιπτώσεις που ακολουθούν τη δική τους νόρμα. Τη μία μέρα, θα τη δούμε να εμφανίζεται με ένα πολύ ακριβό σχέδιο διάσημου οίκου και, την άλλη, θα δίνει την ψήφο της σε υπέροχο, προσιτό στη μέση γυναίκα φόρεμα.

https://www.instagram.com/p/CPDyMAal7xh


Την Τετάρτη 19 Μαΐου, η Δούκισσα του Cambridge παρευρέθηκε στο Victoria & Albert museum στο Λονδίνο για να γιορτάσει το άνοιγμά του μετά από περίπου ενάμιση χρόνο παύσης της λειτουργίας του λόγω της πανδημίας. Για την περίσταση, λοιπόν, επέλεξε ένα midi dress με ρίγες σε κόκκινο και μαύρο χρώμα. Η ιδιαιτερότητά του, όμως, έγκειται στη χαμηλή του μέση, η οποία τελειώνει πιο χαμηλά από τους γοφούς, δίνοντας την αίσθηση ενός πιο ψηλού κορμού.

Το σχέδιο αποτελεί δημιουργία της σχεδιάστριας Alessandra Rich, ενώ τα παπούτσια με τα οποία το συνδύασε είναι της Jennifer Chamandi.

Δες επίσης: 10 φορές που ο William και η Kate Middleton εντυπωσίασαν με τα ταιριαστά τους outfits