10 φορές που ο William και η Kate Middleton εντυπωσίασαν με τα ταιριαστά τους outfits

Sabine Camhi
10 φορές που ο William και η Kate Middleton εντυπωσίασαν με τα ταιριαστά τους outfits

Ανατρέχουμε στις πιο fashion στιγμές του ζευγαριού!

Στα 39 της χρόνια, η Kate Middleton ξεχωρίζει για την έμφυτη κομψότητα και την υψηλή της αισθητική της. Βρίσκεται μάλιστα ανάμεσα στις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον χώρο της μόδας. Είχες παρατηρήσει όμως ποτέ τις φορές που ο Πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκαν δημόσια με απόλυτη ομοιομορφία στο ντύσιμό τους;

Κατά τη διάρκεια του 10 ετών γάμου τους, η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William κέρδισαν τις καρδιές των θαυμαστών τους που αγάπησαν τόσο τη σχέση τους, όσο και το στυλ τους. Το ζευγάρι κάνει απίστευτα κομψές εμφανίσεις μαζί, τις οποίες είναι αδύνατο κανείς να αγνοήσει.

Για παράδειγμα, μια από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις του ζευγαριού είναι όταν με αφορμή την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης Ψυχικής Ασθένειας, επισκέφτηκαν την οργάνωση The Way Youth Zone στο Wolverhampton. Η Kate και ο William επέλεξαν παρόμοιο λουκ στην απόχρωση του navy blue. Η Δούκισσα επέλεξε ένα polka dot πουκάμισο με λευκό γιακά και ένα navy blue παντελόνι και μακρύ παλτό στην ίδια απόχρωση. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο τους φόρεσαν σύνολα στην ίδια παλέτα χρωμάτων.

Είτε πρόκειται για μονοχρωματικές εκδοχές looks -στις οποίες φρόντισαν να εναρμονίσουν ακόμα και τις εμφανίσεις των παιδιών τους- είτε για περιστάσεις όπου ο William φόρεσε γραβάτες στην ίδια απόχρωση με το μακιγιάζ της Kate, οι δύο έγιναν ειδικοί στο συνδυασμό των συνόλων τους και στο να δώσουν την εντύπωση πως είναι μια ενωμένη ομάδα.

Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω για να δεις δέκα φορές που ο William έκανε απόλυτο twining με τη σύζυγό του!

Δες επίσης: Επτά φωτογράφοι και σχεδιαστές που έγραψαν ιστορία δουλεύοντας μαζί