Χρόνια πολλά! Βρήκαμε τις πιο καλοντυμένες εορτάζουσες της Ελληνικής showbiz

Χρόνια πολλά! Βρήκαμε τις πιο καλοντυμένες εορτάζουσες της Ελληνικής showbiz

Οι αγαπημένες μας celebrities γιορτάζουν σήμερα και συνεχίζουν να μας εμπνέουν με το ακαταμάχητο στυλ τους.

Η σημερινή ημέρα είναι άκρως γιορτινή αφού κάθε χρόνο στις 21 Μαΐου τιμούμε την μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Οι εορτάζοντες λοιπόν είναι πολλοί και συγκεκριμένα όσοι φέρουν τα ονόματα: Κωνσταντίνος, Κωνσταντίνα, Ελένη, Ελεονώρα, Ελιάνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα.

Αρκετές είναι λοιπόν και οι εγχώριες celebrities που έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή και εμείς αποφασίσαμε να τις τιμήσουμε με ένα mini αφιέρωμα. Οι επώνυμες ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την εξωτερική τους εμφάνιση με αποτέλεσμα να διαθέτουν ολόκληρο επιτελείο που επιμελείται λεπτομερώς τα looks τους.

Το αποτέλεσμα συνήθως τις δικαιώνει γι' αυτό βρίσκονται άλλωστε στην κορυφή της λίστας με τις πιο καλοντυμένες κυρίες της Ελληνικής showbiz. H βασίλισσα της ΤV, Ελένη Μενεγάκη, μπορεί να κάνει πλέον περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις αλλά όταν το αποφασίζει, οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και όλοι μιλούν για το ακαταμάχητο στυλ της.

Την ίδια ώρα η εορτάζουσα Ελένη Φουρέιρα έχει καταφέρει να αναδειχθεί στο απόλυτο fashion icon των τελευταίων ετών, με κάθε της outfit να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι πως αρκετές stars υιοθετούν ένα πιο casual τρόπο ντυσίματος στην προσωπική τους ζωή ωστόσο εξακολουθούν να αποτελούν πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα μόδας.

https://www.instagram.com/p/CPF4LNIj--D
https://www.instagram.com/p/CNxJHfJgoem

Δες επίσης: Η Kate Middleton φόρεσε το πιο ασυνήθιστα διαφορετικό φόρεμα

Στη gallery που ακολουθεί ξεχωρίσαμε μερικές από τις πιο κομψές Ελληνίδες που έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή κι εμείς τους ευχόμαστε ολόψυχα «Χρόνια πολλά».