Επτά στυλάτες γαλαζοαίματες που δεν είχες ακούσει ποτέ μέχρι σήμερα

Sabine Camhi
Επτά στυλάτες γαλαζοαίματες που δεν είχες ακούσει ποτέ μέχρι σήμερα

Κράτα σημειώσεις για το νέο αίμα στον «Πλανήτη των Royals».

Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρίσκονται συνέχεια κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, πηγαίνοντας σε αμέτρητες επίσημες εκδηλώσεις ετησίως. Ωστόσο, η Kate Middleton και η Meghan Markle είναι τα κύρια πρόσωπα με τα οποία ασχολούνται περισσότερο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει κανείς πως έχουν επηρεάσει σημαντικά τη βιομηχανία της μόδας. Είναι πάντα πολύ κομψά ντυμένες και μας εντυπωσιάζουν με τα αξεσουάρ και τα outfits τους.

Παρ’ όλα αυτά, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και του Σάσσεξ δεν είναι τα μόνα κομψά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Από την Ταϊλάνδη έως την Αιθιοπία και το Βέλγιο έως το Λουξεμβούργο, μια νέα γενιά γαλαζοαίματων έχουν ξεχωρίζει για το αψεγάδιαστο στυλ τους.

Μερικές από αυτές τις νεαρές πριγκίπισσες και αριστοκράτισσες χρησιμοποιούν τα σύνολά τους ως σύμβολα ενότητας στις διπλωματικές σχέσεις των κρατών τους, ενώ άλλες εκφράζουν πτυχές της προσωπικότητάς τους ανάλογα με τον τρόπο που ντύνονται. Ακόμα περισσότερες κάθονται στην πρώτη σειρά στις Εβδομάδες Μόδας, φορώντας τα ρούχα top σχεδιαστών από τους οίκους Chanel έως και Dior.

Παρακάτω, λοιπόν, σου παρουσιάζουμε επτά από τις πιο καλοντυμένες νεαρές royals που ίσως δεν είχες ακούσει ποτέ. Όπως η Meghan και η Kate, και αυτές μπορούν να παραδώσουν μαθήματα φινέτσας και στυλ.

Δες επίσης: Αυτά είναι τα brands με τα αγαπημένα μας chunky κοσμήματα