Έλενα Παπαρίζου: Επιστρέφει στη Eurovision κι εμείς απλά θαυμάζουμε το στυλ της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Έλενα Παπαρίζου: Επιστρέφει στη Eurovision κι εμείς απλά θαυμάζουμε το στυλ της

Η στυλιστική της εξέλιξη στο πέρασμα του χρόνου είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη.

Ως καλεσμένη στον αποψινό τελικό της Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ θα εμφανιστεί η Έλενα Παπαρίζου. Η διάσημη τραγουδίστρια που είχε κατακτήσει την 1η θέση το 2005 με το τραγούδι "My Number One" έκανε ένα σύντομο πέρασμα στο τέλος του Β' ημιτελικού όπου μίλησε για όσα έζησε πριν 16 χρόνια όταν έφερε την πολυπόθητη νίκη στη χώρα μας.

Η απόλυτη Ελληνίδα star δήλωσε: «Θυμάμαι ότι είχα πολύ άγχος. Η πιο όμορφη ανάμνηση είναι όταν ήρθα στην Ελλάδα που υπήρχαν παντού σημαίες, τον κόσμο να χειροκροτά και να τραγουδά το τραγούδι. Ανυπομονώ να δω τον νικητή. Ας κερδίσει ο καλύτερος» κι εμείς απλά ανυπομονούμε για το θρυλικό comeback της απόψε το βράδυ στη σκηνή του διαγωνισμού.

Η Έλενα της καρδιάς μας ταξίδεψε στην Ολλανδία μαζί με άλλους πέντε νικητές της Eurovision, για να παρουσιάσουν τα νικητήρια τραγούδια τους στον μεγάλο τελικό του θεσμού. Η καταξιωμένη τραγουδίστρια είναι μια από τις πιο κομψές και εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz ενώ κάθε της εμφάνιση γίνεται talk of the town.

Οι ενδυματολογικές της επιλογές έχουν σχολιαστεί έντονα όλα αυτά τα χρόνια από τον Τύπο, το μόνο βέβαιο ωστόσο είναι πως η Έλενα Παπαρίζου είναι πιο λαμπερή και chic από κάθε άλλη φορά. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την αποψινή της εμφάνιση στην Eurovision, που αναμένεται να είναι καθηλωτική.

Δες επίσης: Τρεις τάσεις στα jean που θα φοράνε οι Millennials και η Gen Z το φετινό καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/BUXi2VXFXRx

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικές από της καλύτερες εμφανίσεις της Ελληνίδας star.