Τρεις τάσεις στα jean που θα φοράνε οι Millennials και η Gen Z το φετινό καλοκαίρι

Νατάσσα Σχοινά
Τρεις τάσεις στα jean που θα φοράνε οι Millennials και η Gen Z το φετινό καλοκαίρι

Το denim είναι η τάση που παραμένει στη μόδα σε κάθε εποχή.

Σίγουρα, όσο περνάει ο καιρός, νιώθουμε όλο και περισσότερο την ανάγκη να φορέσουμε πιο ελαφριά υφάσματα. Με την άνοδο της θερμοκρασία, το σώμα μας δεν μπορεί να αναπνεύσει το ίδιο εύκολα με τον χειμώνα. Ούτε και η γκαρνταρόμπα που επιλέγαμε αυτούς τους μήνες μπορεί να σταθεί σιγά-σιγά. Ποια από εμάς, άλλωστε, θέλει να ταλαιπωρείτε στις εξόδους της; Πόσο μάλλον όταν η καθημερινότητα «τρέχει» και το πρόγραμμα είναι γεμάτο με υποχρεώσεις.

Τα ρούχα που δίνουν λύση στους προβληματισμούς μας θα είναι και οι τελικοί νικητές. Μπορεί τα παντελόνια να βρίσκονται περισσότερο σε ρόλο κομπάρσου αυτήν την περίοδο, όμως, μερικά από αυτά θα τα επιλέγουμε και θα τα ξαναεπιλέγουμε ό,τι εποχή και να διανύουμε. Και μάλλον ξέρεις πολύ καλά για ποια μιλάμε.

Τα jean είναι τα παντελόνια passe-partout. Αυτά που μας βοηθούν να δημιουργούμε εύκολα outfits μέσα σε 5 λεπτά. Το μόνο που χρειάζονται είναι ένα T-shirt ή ένα πιο ιδιαίτερο top και μπορούν να φορεθούν καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, ανεξάρτητα από την περίσταση. Το ίδιο θα συμβεί και το καλοκαίρι.

Μπορεί η εποχή να φημίζεται για την ποικιλία στα φορέματα, όμως, τα jean θα είναι πάντα η μεγάλη μας αγάπη. Και αυτό αποτελεί το κοινό σημείο των Millennials -αρχές 1980s με τέλη 1990s/αρχές 2000s- και της Gen Z -μέσα προς τέλη 1990s με αρχές 2010s-, που υπό άλλες συνθήκες φημίζονται τόσο για τις διαφορές τους στον τομέα ου γούστου. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, τρία στυλ jean θα κυριαρχήσουν το καλοκαίρι του 2021.

Δες επίσης: Τα Ιαπωνικά σανδάλια ταιριάζουν ιδανικά με τα καλοκαιρινά φορέματα