House of Fame: Το ανδρόγυνο σύνολο της Ελένης Φουρέιρα είναι ο ορισμός του sexiness

House of Fame: Το ανδρόγυνο σύνολο της Ελένης Φουρέιρα είναι ο ορισμός του sexiness

Πιο λαμπερή από ποτέ η παρουσιάστρια στον ημιτελικό του μουσικού reality show!

Ένα live γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις μας περιμένει και απόψε το βράδυ στο «House of Fame» και τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η all-star κριτική επιτροπή, που απαρτίζεται από τους Καίτη Γαρμπή, Γιάννη Πλούταρχο, Φοίβο και Γιώργο Αρσενάκο, βρίσκεται στη θέση της και είναι έτοιμη να αξιολογήσει τις εμφανίσεις των παικτών.

Η Ελένη Φουρέιρα, όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα έκανε μια φαντασμαγορική και sexy εμφάνιση στο stage του μουσικού reality show. Η παρουσιάστρια βγήκε στη σκηνή με ανδρόγυνο look και φορώντας ένα ασπρόμαυρο κοστούμι Dolce & Gabbana, το shorts του οποίου άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της.

Το look ολοκληρώθηκε με μαύρα, chunky πέδιλα Christian Louboutin και εντυπωσιακά ασημί κοσμήματα Danelian Diamond Club. Φυσικά, το υπέροχο outfit επιμελήθηκε ο στυλίστας, Γιώργος Καραπέτης. Το wet hair look δια χειρός Χρήστου Μπαϊραμπά με το ultra summerish μακιγιάζ από τον Παντελή Τουτουντζή έδωσαν μια υπέροχη καλοκαιρινή διάθεση σε όλο το σύνολο της Ελένης. Στα παρακάτω βίντεο και στην gallery μπορείς να δεις την εντυπωσιακή εμφάνιση της παρουσιάστριας του House of Fame, αλλά και τις προηγούμενες για να διαλέξεις αυτή που σου αρέσει περισσότερο.

Να σου υπενθυμίσουμε ότι στο προηγούμενο live αποχώρησαν οι Πηνελόπη Τσιακυρίδου και Γιώργος Ντίνος, ενώ αυτήν την εβδομάδα είναι επτά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα, οι Μαριάννα Κάρα, Jimmy Sion, Κόνη Μπιζιντή, Γιάννης Αρβανιτίδης, Άρης Βανταράκης, Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Γιώργος Σπετσιώτης και στο τέλος της βραδιάς θα δούμε ποιοι θα είναι οι δυο που θα αναγκαστούν να μαζέψουν τα πράγματά τους και να αποχωρήσουν από το σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας.

https://www.instagram.com/p/CPJTeATlCq4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading