Η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει πάντα prints για το καλοκαίρι

Νατάσσα Σχοινά
Η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει πάντα prints για το καλοκαίρι

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δείχνει την εμπιστοσύνη της στην πιο κλασική τάση.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα είδωλο. Όχι μόνο για την τηλεόραση αλλά και για την κάθε γυναίκα που την παρακολουθεί και την αγαπά εκεί έξω. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στο προφίλ της αποτελούν πρότυπα μόδας. Γιατί πολύ απλά πρόκειται για μία γυναίκα που αγαπάει τα ρούχα, δίνοντας έμφαση σε αυτά που ανταποκρίνονται στο προσωπικό της γούστο αλλά και σε εκείνα που κολακεύουν το σώμα της. Γιατί η Ελένη δε θέλει να μπαίνει σε καλούπια. Προτιμάει να φοράει όμορφες επιλογές αλλά με μία πολύ κομψή άνεση.

Το καλοκαίρι, ωστόσο, η λαμπερή παρουσιάστρια αγαπάει πολύ τα prints. Μία ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram είναι αρκετή για να στο πιστοποιήσει. Από εκεί, λοιπόν, έχουμε δει την αδυναμία της στα floral, στις boho παραλλαγές, σε διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων. Η εν λόγω αδυναμία φαίνεται να είναι αμφίδρομη, αφού αυτές οι επιλογές ταιριάζουν πολύ. Δίνουν μία πιο μοντέρνα χροιά στο στυλ της, αλλά με τον πιο κομψό και κλασικό τρόπο.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, τα prints είναι ένας τομέας με τον οποίο έχει πειραματιστεί πολύ και, μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία.

Δες επίσης: Η Emily Ratajkowski κράτησε την πιο κομψή τσάντα και στοιχίζει μόλις 55 ευρώ