H Δούκισσα Νομικού είναι το απόλυτο #SummerInspo σε θέματα στυλ

H Δούκισσα Νομικού είναι το απόλυτο #SummerInspo σε θέματα στυλ

Η λαμπερή παρουσιάστρια έκανε πρόσφατα μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις της.

Η Δούκισσα Νομικού έκανε φέτος το τηλεοπτικό της comeback και εμείς έχουμε την τύχη να την απολαμβάνουμε ξανά στους δέκτες μας. Η Dutchess της καρδιά μας είναι αναμφίβολα στα καλύτερά της κι αυτό δεν κρύβεται. Πιο fit και κομψή από ποτέ, μας κρατά καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή μεταμορφώσεων, «Super Makeover».

H ξανθιά παρουσιάστρια- μοντέλο φημίζεται τα τελευταία χρόνια για τις υπέροχες ενδυματολογικές της επιλογές τόσο εντός αλλά και εκτός του τηλεοπτικού πλατό. Μπορεί στην προσωπική της ζωή να ντύνεται όσο πιο λιτά γίνεται ωστόσο μπροστά από τις κάμερες η Δούκισσα είναι η βασίλισσα των καλοκαιρινών εμφανίσεων.

Ο προσωπικός λογαριασμός που διατηρεί στο Instagram είναι το πρώτο μέρος στο οποίο ανατρέχουμε για να δούμε τι φόρεσε και φυσικά να αντλήσουμε ιδέες από τα στυλάτα looks της. Κάθε outfit της παρουσιάστριας μας εκπλήσσει θετικά και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο στυλίστας της, Μάρκος Ανδριώτης, έχει βρει τα χρώματα, τα prints και τις γραμμές που την αναδεικνύουν πλήρως.

Στη gallery που ακολουθεί συλλέξαμε μερικές από τις καλύτερες καλοκαιρινές εμφανίσεις της για να δεις και να αντιγράψεις.

https://www.instagram.com/p/CNhYgN1FNd4
https://www.instagram.com/p/CNpIprdF7Gu

Δες επίσης: Κάλτσες με σανδάλια; Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας λένε «ναι»!

Πηγή φωτογραφιών: @dutchesss_