Αυτές οι celebrities αποδεικνύουν πως το ροζ είναι το χρώμα του καλοκαιριού

Sabine Camhi
Αυτές οι celebrities αποδεικνύουν πως το ροζ είναι το χρώμα του καλοκαιριού

Φόρεσε φέτος την απόχρωση που διεκδικεί μια περίοπτη θέση στην γκαρνταρόμπα σου: το ροζ!

Εάν υπάρχει ένα τέλειο χρώμα για να αναβαθμίσει οποιοδήποτε look, αυτό είναι το ροζ. Τον τελευταίο καιρό, πολλοί στυλίστες, brands, και celebrities όπως η Hailey Bieber και η Kylie Jenner ενσωμάτωσαν αυτήν τη φωτεινή απόχρωση στις εμφανίσεις τους. Το ροζ είναι ένα ενδιάμεσο χρώμα μεταξύ του φούξια και του κόκκινου και είναι πολύ χαριτωμένο, ζεστό και χαλαρωτικό.

Το απαλό ροζ είναι ένα ρομαντικό χρώμα, αγαπημένο των μικρών κοριτσιών και γι’ αυτό χαρακτηρίζετε από θηλυκότητα, τρυφερότητα και αθωότητα. Μπορείς όμως να το φορέσεις χωρίς να μοιάζεις με Barbie αν το επιλέξεις σε πιο φωτεινές και σκούρες αποχρώσεις. Σε αυτήν την περίπτωση, συνδέεται με την ελκυστικότητα και την σεξουαλικότητα και θα κάνει την εμφάνισή σου μοντέρνα και chic ταυτόχρονα.

Σε πολλές χώρες, το χρώμα αυτό συνδέεται και με το γάμο. Στην Κορέα συμβολίζει την εμπιστοσύνη και στην Ιαπωνία, είναι ένα δημοφιλές χρώμα που φορούν και οι άνδρες και οι γυναίκες στις γαμήλιες τελετές.

Για πολλούς, το ροζ μπορεί να είναι ένα πολύ τολμηρό χρώμα, το οποίο είναι δύσκολο να φορεθεί στην καθημερινότητα. Ωστόσο, αν νιώθεις έτσι μπορείς να το ενσωματώσεις στα σύνολά σου μέσω των αξεσουάρ ή μέσω μόνο ενός κομματιού.

Προς έκπληξή μας όμως, πολλοί είναι αυτοί που το χρησιμοποίησαν σε μονόχρωμες εμφανίσεις από πάνω μέχρι κάτω. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τις αγαπημένες μας ροζ εμφανίσεις για να σου δώσουμε έμπνευση. Μην φοβηθείς να το εντάξεις στο ντύσιμό σου φέτος. Αν το λάτρευες ως παιδί, τώρα ήρθε η στιγμή να μάθεις να το φοράς ως γυναίκα!

Δες επίσης: Κάλτσες με σανδάλια; Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας λένε «ναι»!