Κάλτσες με σανδάλια; Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας λένε «ναι»!

Sabine Camhi
Κάλτσες με σανδάλια; Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας λένε «ναι»!

Αυτό το αλλόκοτο trend έχει επανέλθει πανηγυρικά!

 

Αυτές τις μέρες, λαχταρούμε την άνεση οπουδήποτε μπορούμε να τη βρούμε. Αλλά θα το παρατράβαγες τόσο πολύ ώστε να συνδύαζες τα καλοκαιρινά σου σανδάλια με κάλτσες; Για χρόνια αυτός ο συνδυασμός θεωρούνταν πολύ κακόγουστος (ταυτίστηκε μάλιστα με τους τουρίστες που ερχόντουσαν στην Ελλάδα Απρίλιο και κρύωναν πολύ για να φορέσουν μόνο τα σανδάλια τους), αλλά αφού κυριάρχησε στις παγκόσμιες πασαρέλες των πιο διάσημων οίκων, αυτός ο ασυνήθιστος συνδυασμός είναι σήμερα πιο trendy από ποτέ. Bonus: είναι η τέλεια λύση για τις μεταβατικές καιρικές συνθήκες.


https://www.instagram.com/p/ByaR5VLl085

Για να συνηθίσεις αυτό το νέο trend, σου προτείνουμε να επιλέξεις καλτσάκια σε ουδέτερες αποχρώσεις ή πιο διακριτικές, λεπτές κάλτσες που μοιάζουν με καλσόν. Όσο προχωράει ο καιρός και αν θες κάτι πιο εντυπωσιακό που θα δώσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα στα παπούτσια σου, επίλεξε πολύχρωμες κάλτσες με λεπτομέρειες όπως δαντέλα και λούρεξ.

Είτε προτιμήσεις τις αθλητικές κάλτσες, όπως εκείνες που είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Dior, είτε πιο εκθαμβωτικές όπως του οίκου Gucci, το να βρεις το σωστό ζευγάρι κάλτσες για να συνδυάσεις με τα σανδάλια σου είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις.

Για να μην φοβηθείς να ενσωματώσεις και στις δικές σου εμφανίσεις αυτό το trend, συνέχισε στην gallery παρακάτω για να πάρεις έμπνευση.

Δες επίσης: Το Netflix κυκλοφορεί την πρώτη του συλλογή ρούχων και εμπνέεται από τον Halston