Copy the look: Το floral φόρεμα της Αθηνάς Οικονομάκου που ζηλέψαμε όλες

Copy the look: Το floral φόρεμα της Αθηνάς Οικονομάκου που ζηλέψαμε όλες

Ακόμη και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η ηθοποιός παραδίδει μαθήματα στυλ με τις εμφανίσεις της.

Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να περιμένει τον πελαργό από μέρα σε μέρα ωστόσο οι εμφανίσεις της παραμένουν ιδιαίτερα κομψές και στυλάτες. Η αγαπημένη ηθοποιός συνεχίζει να μας εμπνέει σε θέματα μόδας μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και ανανεώνει σχεδόν καθημερινά.

Η μέλλουσα μαμά τρέφει μεγάλη αδυναμία στα prints ενώ κοιτώντας καλά τις φωτογραφίες που η ίδια έχει δημοσιεύσει τελευταία διακρίνουμε πως τα floral looks διαδέχονται το ένα το άλλο. Η Αθηνά αγαπά τα αέρινα, χρωματιστά φορέματα και tops ενώ δεν διστάζει να ποζάρει με αυτά ακόμη σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η δημοφιλής ηθοποιός-fashion influencer έχει δημιουργήσει πρόσφατα το δικό της brand ρούχων "Project Soma" μαζί με την καλή της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη. Πριν λίγες ώρες η γλυκιά εγκυμονούσα πόσταρε μια φωτογραφία με το ωραιότερο summer outfit που είδαμε αυτές τις ημέρες.

Με ένα κόκκινο cut-out (με κοψίματα) maxi φόρεμα και λουλούδια στα μαλλιά, η Αθηνά αποδεικνύει ότι τα floral κομμάτια παραμένουν πρόταση για ακόμη μια σεζόν. Ιδανικά για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες, τα μακριά φορέματα μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να απογειώσουν τις εμφανίσεις σου. Επένδυσε σε items με έντονα χρώματα και χαλαρές γραμμές που θα χαρίσουν άνεση και ελευθερία κινήσεων. Στη gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε πέντε υπέροχα floral φορέματα για να υιοθετήσεις επιτυχώς το απόλυτο fashion trend.

Αν θες να ολοκληρώσεις κομψά κάθε σου εμφάνιση, κάνε κλικ εδώ για να βρεις τα απόλυτα γυαλιά ηλίου.

https://www.instagram.com/p/COIajhCn6r_
https://www.instagram.com/p/CPEBQzrHSmh
https://www.instagram.com/p/CPIiZA8nwwv

Πηγή κεντρικής: @athinao1konomakou