5+1 οικονομικά γυναικεία γυαλιά ηλίου για να μην ξεμείνεις!

5+1 οικονομικά γυναικεία γυαλιά ηλίου για να μην ξεμείνεις!

Ποια σχέδια να προτιμήσεις για τη φετινή σεζόν;

Ο ενθουσιασμός για την αρχή του καλοκαιριού μοιάζει ολοένα να μεγαλώνει, μιας και ο καιρός είναι πλέον πιο ζεστός και ο ήλιος πιο συχνός. Μπορούμε πλέον να αρχίσουμε να φοράμε ανενόχλητα κοντομάνικα, σορτσάκια και κοντά φορέματα αλλά και τα αγαπημένα μας γυναικεία γυαλιά ηλίου.

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της φροντίζει να είναι ενημερωμένη για όλα τα νέα σχέδια σε μοντέρνα και νεανικά γυαλιά ηλίου. Είναι εκείνα που θα δέσουν αμέσως με το στιλ και το γούστο της, ενώ θα προσφέρουν απόλυτη προστασία από την έντονη ηλιοφάνεια.

Ποια σχέδια να προτιμήσεις για τη φετινή σεζόν; Υπάρχουν γυαλιά σε χαμηλές τιμές για εμάς που δε θέλουμε να ξοδέψουμε μια περιουσία; Αν ψάχνεις και εσύ οικονομικά γυναικεία γυαλιά ηλίου που δεν υπολείπονται σε ποιότητα, εδώ θα βρεις μια λίστα από την ομάδα της Pervedere με τα καλύτερα ζευγάρια για να εντυπωσιάσεις και αυτή τη χρονιά!

Untitled 3


Γυαλιά σε σχήμα Cat Eye
Από τα πιο κολακευτικά σχέδια είναι τα γυαλιά ηλίου Cat Eye. Η χαρακτηριστική διαμόρφωση στην άνω και έξω γωνία μπορεί να ταιριάξει μοναδικά σε κάθε σχήμα προσώπου. Ειδικότερα εάν θέλεις να δείχνεις άκρως θηλυκή και γοητευτική. Αν τα Cat Eye είναι το στιλ σου, τότε δοκίμασε το σχέδιο Serano Black για την απόλυτη κομψότητα που χαρίζει το μαύρο χρώμα ή εναλλακτικά το Caramello Marrone σε πολλά και διαφορετικά χρώματα.

Untitled 2


Γυαλιά σε σχήμα Οβάλ

Μη σε τρομάζει ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους. Η τάση για πειραματισμούς ευνοεί τις τολμηρές που δε λένε όχι στα γυναικεία γυαλιά ηλίου οβάλ και καταφέρνουν να ξεχωρίσουν. Μπορούν να ταιριάξουν σε γυναικεία πρόσωπα με τετράγωνο σχήμα με τις έντονες γωνίες και τα ζυγωματικά να κάνουν τη διαφορά. Διαθέτεις και εσύ ανάλογα χαρακτηριστικά; Δοκίμασε το σχέδιο του Milano Gold Olive με σκουρόχρωμο φακό που θα κρατήσει μακριά κάθε βλαβερή ηλιακή ακτίνα!

Untitled 1

Γυαλιά με Transparent φακούς

Ιδιαίτερα δημοφιλή ανάμεσα στους ποδηλάτες και λοιπούς αθλητές, τα γυαλιά ηλίου με διάφανους φακούς ταιριάζουν σε όσους δε θέλουν να κρύψουν την εικόνα των ματιών τους. Αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή που παρέχει πλήρη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία ενώ δεν υπολείπονται σε στιλ. Αν ασχολείσαι έντονα με τη μόδα, αυτά τα γυαλιά μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε τύπο εμφάνισης. Μια αγαπημένη μας επιλογή είναι τα Aretino Light Blue που μπορούν να ενισχύσουν μοναδικά το σύνολό σου χωρίς υπερβολές.

Untitled 4

Γυαλιά με τετράγωνους σκελετούς

Τα τετράγωνο γυαλιά ηλίου ανήκουν στα κλασικά σχέδια και μπορούν να γίνουν κομμάτι της εμφάνισης κάθε τύπου προσώπου. Το ιδιαίτερο σχήμα τους προσδίδει στο βλέμμα αποφασιστικότητα και αξιοπιστία. Αν θέλεις και εσύ να αποκτήσεις μια δυναμική εικόνα, μην πεις όχι στον square σκελετό του Foggia lime transparent. Το ιδιαίτερο χρώμα του με τον ημιδιάφανο φακό θα αναδείξει το attitude σε κάθε σύνολό σου!

Untitled 5

Γυαλιά με πολυγωνικούς σκελετούς

Από τις πιο vintage επιλογές που επιστρέφουν από μια άλλη δεκαετία, είναι τα πολυγωνικά γυαλιά ηλίου. Προτείνονται τόσο για γυναικεία πρόσωπα με πιο στρογγυλό σχήμα, όσο και για εκείνα με πιο οβάλ, καθώς μπορούν να προσαρμοστούν απόλυτα στις ανάγκες και κάθε γούστο. Ψάχνεις μια καλή πρόταση; Δοκίμασε το σχέδιο Sasso total black που μπορεί να συνδυαστεί μοναδικά με πολλά ντυσίματα, είτε καθημερινά είτε πιο casual.

Γυαλιά τύπου μάσκα

Μπορεί να μην ξεχώρισαν ιδιαίτερα στο παρελθόν, όμως τα γυαλιά ηλίου μάσκα επιστρέφουν δυναμικά στις νέες τάσεις. Ο σχεδιασμός που καλύπτει το μισό πρόσωπο προτείνεται για όσους ψάχνουν μια λύση που θα προστατεύει από την ηλικιακή ακτινοβολία χωρίς να υπολείπεται σε στιλ. Αν θες και εσύ να πειραματιστείς με την εμφάνισή σου, τότε το σχέδιο Cervinia Black πρέπει να μπει στη συλλογή σου!

Δε χρειάζεται να αδειάσεις την πιστωτική σου για να βρεις ποιοτικά και οικονομικά γυαλιά που να σου αρέσουν Επέλεξε το ζευγάρι που σου ταιριάζει μέσα από τη συλλογή της Pervedere με γυναικεία γυαλιά ηλίου σε προσφορά 1+1 δώρο και κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα ζευγάρι με μοναδικής ποιότητας κατασκευή, υπέροχο σχεδιασμό και εξαιρετική προστασία από την ήλιο.