House of Fame ο μεγάλος τελικός: Οι 6 hot εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα που θα θυμόμαστε!

Νατάσσα Σχοινά
House of Fame ο μεγάλος τελικός: Οι 6 hot εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα που θα θυμόμαστε!

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μία Queen of Style. Κάποιες εμφανίσεις της στο House of Fame είναι... για αποθέωση.

Ο μεγάλος τελικός του House of Fame θα διεξαχθεί σε δύο ώρες από τώρα. Πολλοί από τους φιναλίστ έχουν ήδη κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού με τις ερμηνείες τους και σίγουρα η προσοχή είναι πάνω τους, με ένα μεγάλο «αλλά».

Η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα πραγματικό fashion icon και -η αλήθεια να λέγεται- κάποιες περιμένουμε πώς και πώς να ανάψουν τα φώτα του live για να τσεκάρουμε το look της.

Με τη βοήθεια της ομάδας της, δεν ήταν λίγες οι φορές που με το ρούχο, τα high heels, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της έλαμψε πάνω στη σκηνή, δικαιώνοντας όσους την θεωρούν «βασίλισσα» του stage.




Δεν έχουμε αμφιβολία ότι η εμφάνιση του τελικού θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις που έχει «χτίσει» μέχρι σήμερα. Μέχρι, όμως, αυτή να αποκαλυφθεί, έχουμε ήδη μεγάλο υλικό από τα προηγούμενα outfits της.

Η Ελένη ρίχνει το Instagram, αλλά ξέρεις ποιες άλλες celebrities μονοπωλούν το ενδιαφέρον στα social media; Δες εδώ.

Το στυλ της χαρακτηρίζεται από μοντέρνα και σύγχρονη διάθεση. Τολμάει με σέξι λεπτομέρειες, όπως κοντό μήκος ή κοψίματα, αναδεικνύει τα δυνατά της σημεία -τα καλλίγραμμα πόδια της ξεχωρίζουν- και αποθεώνει τα trends της φετινής σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι. Το σημαντικότερο, ό,τι και να φοράει, το υποστηρίζει με αυτοπεποίθηση.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, λοιπόν, ήρθε η ώρα για έναν απολογισμό των δικών μας αγαπημένων εμφανίσεων της Ελένης: