Η Μαρία Μπεκατώρου στον τελικό του YFSF ντύθηκε όπως άρμοζε... Σαν Ηοllywood star!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Η Μαρία Μπεκατώρου στον τελικό του YFSF ντύθηκε όπως άρμοζε... Σαν Ηοllywood star!

Και η εντυπωσιακή της εμφάνιση έχει ένα κοινό με το πρόσφατο look της Έλενας Παπαρίζου στη φετινή Eurovision.

Και κάπως έτσι το αγαπημένο talent show του ΑΝΤ1 σήμερα φτάνει στο τέλος του! Το YFSF ρίχνει αυλαία σήμερα με έναν φαντασμαγορικό τελικό. Και μπορεί το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar All Star να το μάθουμε σε λίγες ώρες αλλά για εμάς τη -στυλιστική- παράσταση της φετινής τηλεοπτικής σεζόν την έκλεψε, από το πρώτο επεισόδιο μέχρι και το τελευταίο, η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής, Μαρία Μπεκατώρου. Με τις red carpet εμφανίσεις να διαδέχονται η μία την άλλη -θα τις δεις όλες αναλυτικά στην παρακάτω gallery- με την ίδια να πειραματίζεται με ολόσωμες φόρμες, φορέματα από φτερά, lime σύνολα και οld Hollywood gowns και με μία ολοφάνερη διάθεση για ενδυματολογική πρωτοτυπία και ανανέωση σε μία prime time ζώνη που σου αφήνει μικρά περιθώρια αυτοσχεδιασμού, η Μαρία φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις με την κυριολεκτική σημασία του όρου.

https://www.instagram.com/p/CPbC1VLqT_Q

Γι’ αυτό και για το μεγάλο φινάλε δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το look που θα δεις παρακάτω: από ένα maxi, one-shoulder φόρεμα με απλικαρισμένες χρυσές λεπτομέρειες, δια χειρός της Κύπριας σχεδιάστριας μόδας Έφης Παπαϊωάννου. Δημιουργία της συγκεκριμένης fashion designer ήταν και το mini, ασημί φόρεμα που έβαλε η Έλενα Παπαρίζου για να τραγουδήσει το «My Number One» στη φετινή Eurovision. Η Μαρία Μπεκατώρου, πάντα υπό την καθοδήγηση του στυλίστα της Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, ολοκλήρωσε το σημερινό της σύνολο με ένα ζευγάρι πέδιλα Tsakiris Mallas και κοσμήματα Kessaris.

https://www.instagram.com/p/CPNV7bjj0dP

Tα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης και το μακιγιάζ της η Έλσα Πρωτοψάλτη. Και κάπως έτσι, το ίδιο εντυπωσιακά με το πώς άρχισε, το show μιμήσεων που αγαπήσαμε κάθε Κυριακή ολοκληρώνεται σήμερα και εμείς δεν έχουμε παρά να χειροκροτήσουμε τις εμφανίσεις της παρουσιάστριάς του… μία προς μία! Εις το επανιδείν Μαρία!
Δες επίσης: Tρία στυλιστικά λάθη που κάνεις το καλοκαίρι και φέτος ήρθε η ώρα να τα «κόψεις»