Carrie Symonds: H 32χρονη σύντροφος του Boris Johnson είναι η νέα αγαπημένη των βρετανικών M.M.E.

Διονυσία Καλαποθαράκου
Carrie Symonds: H 32χρονη σύντροφος του Boris Johnson είναι η νέα αγαπημένη των βρετανικών M.M.E.

Pr specialist, κόρη του συνιδρυτή της εφημερίδας «The Independent», αρραβωνιασμένη με τον Πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας και έγκυος, είναι μαζί με τον Boris, το πρώτο ανύπαντρο ζευγάρι που περνάει μαζί την πόρτα του αριθμού 10 της Downing Street.

Αν βάλεις στο fashion blender μία δόση από Sienna Miller -στην μετά Jude Law πιο καθωσπρέπει εκδοχή της- λίγο από την τέως Πρώτη Κυρία της Μεγάλης Βρετανίας και του σοφιστικέ στυλ της, Samantha Cameron, και ένα «κομμάτι» από το κορίτσι της διπλανής πόρτας που έγινε πριγκίπισσα (ναι, η Kate Middleton είναι αυτή) τότε μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο «smoothie» των Άγγλων τους τελευταίους μήνες, την 32χρονη αρραβωνιαστικιά του Πρωθυπουργού τους Boris Johnson, την Carrie Symonds. Τα βρετανικά tabloids έχουν βρει νέα sweetheart στο πρόσωπο της ξανθιάς senior advisor του φιλανθρωπικού και ερευνητικού οργανισμού, «Oceana», και ενώ ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την πορεία της υγείας του Johnson ο οποίος νοσεί από COVID -19 και νοσηλεύεται από χθες το βράδυ σε μονάδα εντατικής θεραπείας, κανένα μέσο ενημέρωσης δεν παραλείπει τις αναφορές στο πρόσωπο της πάντα κομψής και διακριτικής Carrie.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο του παιδί πριν λίγους μήνες και ταυτόχρονα τον αρραβώνα τους, στρέφοντας ακόμα πιο πολύ τους προβολείς της δημοσιότητας πάνω στην κόρη του συνιδρυτή της εφημερίδας «Τhe Indipendent», Matthew Symonds και της δικηγόρου, Josephine Mcaffee. Η Symonds δεν είναι «πρωτάρα» στο παιχνίδι της δημοσιότητας, όχι όμως μόνο εξαιτίας των γονιδίων της, αλλά και του επαγγελματικού της background. Ως pr specialist εργάστηκε για το κόμμα των Συντηρητικών και εκεί γνώρισε για πρώτη φορά τον μετέπειτα αρραβωνιαστικό της.

Γι’ αυτό γνωρίζει καλά πως το «παιχνίδι της μόδας» μόνο ως «παιχνίδι» δεν πρέπει να το αντιμετωπίζεις όταν θες να επηρεάσεις θετικά την κοινή γνώμη. Στην παρακάτω gallery θα δεις τις στυλιστικές της επιλογές που ξεχωρίσαμε ως σήμερα: eco friendly brands, economy επιλογές (μία ιδιαίτερη προτίμηση στα & Other Stories και στα Mango την έχει) και Άγγλοι ανεξάρτητοι σχεδιαστές, «πλέκονται» ισορροπημένα με high end δημιουργίες και αξεσουάρ-σύμβολα του status που οφείλει να έχει η Πρώτη Κυρία μίας χώρας με τις πιο δυνατές οικονομίες παγκοσμίως.

H Carrie Symonds, λοιπόν, μέχρι στιγμής αυτό το «παιχνίδι» το παίζει ακριβώς όπως πρέπει: ως επαγγελματίας.
Δες επίσης: Μπορείς να αποκτήσεις τώρα το πιο διάσημο μαύρο φόρεμα της Meghan Markle με μεγάλη έκπτωση

AP 19314387477914


Photo Credit: AP Images