Μαρία Σολωμού: Μία γυναίκα με στυλ χωρίς περιορισμούς και «κανόνες»

Νατάσσα Σχοινά
Μαρία Σολωμού: Μία γυναίκα με στυλ χωρίς περιορισμούς και «κανόνες»

Η ηθοποιός θέλει να περιορίζεται από τις τάσεις. Και ποια γυναίκα θέλει, άλλωστε;

Για μένα, το στυλ είναι κάτι που δε σταματάει το ταξίδι του. Δεν μπορείς να πεις «ok, βρήκα το δικό μου και τελείωσα». Σίγουρα μπορεί να έχεις καταλήξει στη γενικότερη αισθητική, αλλά από εκεί και πέρα και αυτό είναι κάτι που εξελίσσεται, όπως συμβαίνει στη φυσική ροή κάθε πράγματος.

Μπορεί να είσαι της πιο μποέμ ιδιοσυγκρασίας. Ίσως προτιμάς στοιχεία που έχει αφήσει η pop κουλτούρα πίσω της. Ενδεχομένως, από την άλλη, να μην έχεις κανένα ενδιαφέρον για αυτά και να έχεις προτιμήσει μία πιο ροκ κουλτούρα με αυστηρές γραμμές που δεν επιδέχονται εξωτερικές παρεισφρήσεις.

Το στυλ της Μαρίας Σολωμού

Αν είσαι η Μαρία Σολωμού, έχεις μία πολύ συγκεκριμένη οπτική για τα πράγματα. Και τι εννοώ. Η 46χρονη ηθοποιός είναι μία γυναίκα με πολύ cool προσωπικότητα, κάτι που αναμενόμενα αποτυπώνεται και στις ενδυματολογικές της επιλογές.




Όπως και οι περισσότερες από εμάς, έτσι και η Σολωμού, αγαπάει την άνεση. Θέλει να βγαίνει για τη βόλτα της ή για το ποτό της και να μην έχει να προβληματίζεται για μία πιθανή δυσφορία που μπορεί να της προκαλούν τα ρούχα που φοράει.

Μαρία Σολωμού: Βρήκαμε την στυλιστική «εμμονή» της αγαπητής ηθοποιού

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για το προσωπικό της στυλ. Ίσα ίσα. Βλέποντας τις εικόνες που δημιουργεί σε δημόσιες εμφανίσεις ή και στον λογαριασμό της στο Instagram, ξέρεις ότι της αρέσουν οι πειραματισμοί και οι πιο μοντέρνες και up-to-date επιλογές.




Απολαμβάνει τον ήλιο στην εξοχή φορώντας ένα denim ή ένα biker σορτς και το επόμενο βράδυ φοράει ένα λαμπερό LTB (σ.σ. Little Black Dress) και είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή.

Και, για να μπεις λίγο περισσότερο στο «Solomou Style», δες τα outfits που έχει επιλέξει ανά διαστήματα στη συνέχεια.